Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Portsmouth

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Portsmouth inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Portsmouth miniguide

Billeje Portsmouth

Biludlejning Portsmouth

Portsmouth ligger på Portsea Island meget syd for England.Byen hører til amtet Hampshire, som ligger vest for landet, og er den næststørste by i Hampshire. Portsmouth blev grundlagt i 1100-tallet, og der er pt ca 200 000 indbyggere i byen (2008). Havnen i Portsmouth var en af landets vigtigste for flere hundrede år, både fordi det er bunden af Royal Navy, fordi verdens ældste tørdok er her.

Portsmouth er en blanding af gammelt og moderne, med den historiske og ærværdige port til store indkøbscentre og livlige natteliv. Havneområdet er det gamle skib, hvor du kan gå om bord og mange museer. D-Day Museum
handler om den dag i 1944 da de allierede overtog kanalen fra Portsmouth til Normandiet. Pyramiderne er en indendørs swimming paradis for hele familien, mens Clarence Pier er en stor forlystelsespark med alt fra forlystelser til restauranter.

Southampton Airport er den nærmeste lufthavn, og er ca. 30 km væk fra byen.

Dansk