Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Portsmouth

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Portsmouth inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Portsmouth miniguide

Billeje Portsmouth
Biludlejning Portsmouth

Portsmouth ligger på Portsea Island meget syd for England.Byen hører til amtet Hampshire, som ligger vest for landet, og er den næststørste by i Hampshire. Portsmouth blev grundlagt i 1100-tallet, og der er pt ca 200 000 indbyggere i byen (2008). Havnen i Portsmouth var en af landets vigtigste for flere hundrede år, både fordi det er bunden af Royal Navy, fordi verdens ældste tørdok er her.

Portsmouth er en blanding af gammelt og moderne, med den historiske og ærværdige port til store indkøbscentre og livlige natteliv. Havneområdet er det gamle skib, hvor du kan gå om bord og mange museer. D-Day Museum
handler om den dag i 1944 da de allierede overtog kanalen fra Portsmouth til Normandiet. Pyramiderne er en indendørs swimming paradis for hele familien, mens Clarence Pier er en stor forlystelsespark med alt fra forlystelser til restauranter.

Southampton Airport er den nærmeste lufthavn, og er ca. 30 km væk fra byen.