Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Southampton Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Southampton Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Southampton Lufthavn miniguide

Billeje Southampton Lufthavn
Biludlejning Southampton Lufthavn

Southampton International Airport (SOU) ligger 7 km fra Southampton .Den bedste måde at rejse mellem lufthavnen og Southampton er med tog, og det er den korteste “plain to tog” – afstanden over hele Europa. Fra togstationen i lufthavnen, en rejse til flere destinationer i England, med hurtige tog er en i London i 66 minutter.Biludlejning virksomheder beliggende overfor terminalbygningen ved siden af Short Stay Car Park. Dem, der tilbyder biludlejning er Hertz, Avis, Europcar, National, og Alamo.

I 2008 besøger 1.945.993 passagerer i lufthavnen, som er 20 største i England. Southampton Airport er den vigtigste base for Flybe. De tre mest populære internationale destinationer er Paris, Amsterdam og Alicante, .Southampton har et par restauranter, tax free og et lille udvalg af butikker. Den nærmeste hotel, Best Western Botleigh Grange Hotel, der ligger 5 km fra lufthavnen.