Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Southampton Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Southampton Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Southampton Lufthavn miniguide

Billeje Southampton Lufthavn

Biludlejning Southampton Lufthavn

Southampton International Airport (SOU) ligger 7 km fra Southampton .Den bedste måde at rejse mellem lufthavnen og Southampton er med tog, og det er den korteste “plain to tog” – afstanden over hele Europa. Fra togstationen i lufthavnen, en rejse til flere destinationer i England , med hurtige tog er en i London i 66 minutter.Biludlejning virksomheder beliggende overfor terminalbygningen ved siden af Short Stay Car Park. Dem, der tilbyder biludlejning er Hertz, Avis, Europcar, National, og Alamo.

I 2008 besøger 1.945.993 passagerer i lufthavnen, som er 20 største i England. Southampton Airport er den vigtigste base for Flybe. De tre mest populære internationale destinationer er Paris, Amsterdam og Alicante, .Southampton har et par restauranter, tax free og et lille udvalg af butikker. Den nærmeste hotel, Best Western Botleigh Grange Hotel, der ligger 5 km fra lufthavnen.

Dansk