Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Southampton

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Southampton inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Southampton miniguide

Billeje Southampton

Biludlejning Southampton

Southampton ligger helt i det sydlige England, og hører til Amt Hampshire.Det er beliggende i Isle of Wight, øverst i bugten Southampton Water, der strækker sig fra Den Engelske Kanal. Nær det sted, hvor floderne mødes, er Southampton Test og klør. Southampton er den største by i Hampshire med en befolkning på næsten 250, 000 (2008).

Southampton’s historie går tilbage til romertiden, som stadig er et bevis på den gamle by i form af resterne af den romerske mur. Byen har længe været en vigtig havn og blev såret under de 2 World War II. Dette betød, at store dele af byen blev ødelagt, men flere historiske bygninger overlevede, herunder Museum Medieval Merchants House fra 1200-tallet. Southampton er også en moderne by, der kan tilbyde gode indkøbsmuligheder, arrangeret rundvisninger i centrum, sejlsport på søen og et væld af frodige parker, hvoraf nogle stammer fra middelalderen.

Southampton Airport er kun 7 km fra byens centrum og er det 20. største lufthavn i Storbritannien.

Dansk