Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Southampton

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Southampton inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Southampton miniguide

Billeje Southampton
Biludlejning Southampton

Southampton ligger helt i det sydlige England, og hører til Amt Hampshire.Det er beliggende i Isle of Wight, øverst i bugten Southampton Water, der strækker sig fra Den Engelske Kanal. Nær det sted, hvor floderne mødes, er Southampton Test og klør. Southampton er den største by i Hampshire med en befolkning på næsten 250, 000 (2008).

Southampton’s historie går tilbage til romertiden, som stadig er et bevis på den gamle by i form af resterne af den romerske mur. Byen har længe været en vigtig havn og blev såret under de 2 World War II. Dette betød, at store dele af byen blev ødelagt, men flere historiske bygninger overlevede, herunder Museum Medieval Merchants House fra 1200-tallet. Southampton er også en moderne by, der kan tilbyde gode indkøbsmuligheder, arrangeret rundvisninger i centrum, sejlsport på søen og et væld af frodige parker, hvoraf nogle stammer fra middelalderen.

Southampton Airport er kun 7 km fra byens centrum og er det 20. største lufthavn i Storbritannien.