Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bradford

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bradford inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bradford miniguide

Billeje Bradford
Biludlejning Bradford

Bradford er beliggende i grevskabet Yorkshire, som er det største amt i England .Town er beliggende i den nordlige del af England, ved en biflod til Aire River. Manchester ligger ca 60 km syd for Bradford, og Leeds har en beliggenhed 14 km i østlig retning.I 2009 befolkningen i Bradford City målt til lige under 300 000.

Bradford har i mange år baseret på ullindustrien og denne historie går tilbage til 1300’s. Byen er en kulturskat af både prisbelønnede udstillinger og museer samt en masse smukke victorianske bygninger. UNESCO World Heritage Site, Saltaire er et lille sted tæt på Bradford og er et enestående eksempel på victorianske landsbyer. National Media Museum er et velkendt museum delvist baseret på TV, film og radio. Den Haworth Brontë Præstegaarden Museum er hjemsted for den berømte forfatter søstre Emily, Anne og Charlotte Brontë.

Leeds Bradford International Airport med fly sat til store dele af verden, og er beliggende 12 km uden for Bradford.