Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bradford

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bradford inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bradford miniguide

Billeje Bradford

Biludlejning Bradford

Bradford er beliggende i grevskabet Yorkshire, som er det største amt i England .Town er beliggende i den nordlige del af England, ved en biflod til Aire River. Manchester ligger ca 60 km syd for Bradford, og Leeds har en beliggenhed 14 km i østlig retning.I 2009 befolkningen i Bradford City målt til lige under 300 000.

Bradford har i mange år baseret på ullindustrien og denne historie går tilbage til 1300’s. Byen er en kulturskat af både prisbelønnede udstillinger og museer samt en masse smukke victorianske bygninger. UNESCO World Heritage Site, Saltaire er et lille sted tæt på Bradford og er et enestående eksempel på victorianske landsbyer. National Media Museum er et velkendt museum delvist baseret på TV, film og radio. Den Haworth Brontë Præstegaarden Museum er hjemsted for den berømte forfatter søstre Emily, Anne og Charlotte Brontë.

Leeds Bradford International Airport med fly sat til store dele af verden, og er beliggende 12 km uden for Bradford.

Dansk