Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Stoke

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stoke inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stoke miniguide

Billeje Stoke
Biludlejning Stoke

Stoke-on-Trent er et begreb, der omfatter seks mindre områder, herunder Stoke og Hanley centrum. Disse områder udgør byen Stoke-on-Trent i Staffordshire, og kaldes i folkemunde “The Pottery” på grund af keramik og porcelæn produktion. Stoke-on-Trent ligger mod vest i det centrale England, mellem byerne Manchester og Birmingham.The River Trent løber gennem byen, og i 2008 befolkningen anslås til mere end 160 000.

Keramik er vigtigt i Stoke-on-Trent og branchen går tilbage til 1500-tallet. Besøgende kan få et bedre indblik i produktionen og historie ved at besøge en af de fabrikker, gallerier, centre eller keramik museer. Blandt de mange factory outlets, fejrede de og dejlige ting kan købes, herunder badges Royal Doulton og Portmeirion.
Stoke-on-Trent tilbyder smukke haver og parker med forskellige faciliteter. Hele familien kan tage en tur til forlystelsesparken Alton Tower eller Trenthane Monkey Forest, som er en stor park med mange virksomheder.

Manchester Airport er den nærmeste lufthavn til Stoke-on-Trent og er ca. 40 km uden for byen.