Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Stoke

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stoke inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stoke miniguide

Billeje Stoke

Biludlejning Stoke

Stoke-on-Trent er et begreb, der omfatter seks mindre områder, herunder Stoke og Hanley centrum. Disse områder udgør byen Stoke-on-Trent i Staffordshire, og kaldes i folkemunde “The Pottery” på grund af keramik og porcelæn produktion. Stoke-on-Trent ligger mod vest i det centrale England , mellem byerne Manchester og Birmingham.The River Trent løber gennem byen, og i 2008 befolkningen anslås til mere end 160 000.

Keramik er vigtigt i Stoke-on-Trent og branchen går tilbage til 1500-tallet. Besøgende kan få et bedre indblik i produktionen og historie ved at besøge en af de fabrikker, gallerier, centre eller keramik museer. Blandt de mange factory outlets, fejrede de og dejlige ting kan købes, herunder badges Royal Doulton og Portmeirion.
Stoke-on-Trent tilbyder smukke haver og parker med forskellige faciliteter. Hele familien kan tage en tur til forlystelsesparken Alton Tower eller Trenthane Monkey Forest, som er en stor park med mange virksomheder.

Manchester Airport er den nærmeste lufthavn til Stoke-on-Trent og er ca. 40 km uden for byen.

Dansk