Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Norwich

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Norwich inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Norwich miniguide

Billeje Norwich
Biludlejning Norwich

Norwich hører til amtet Norfolk i East Anglia region. Byen ligger i den sydøstlige del af England, og det er kun 30 km til østkysten omkring Nordsøen.Norwich ligger ved floden Wensum, lige over det sted, hvor møderne Wensum River Yare, som løber ud i Nordsøen. I 1000’s var byen landets næststørste by, og i dag bor i over 130 000 indbyggere i byen (2008).

Norwich går 1000 år tilbage i tiden og historien har mange fordele. Selv om byen har lidt under 2 World War II, er det stadig et godt eksempel på en middelalderlig by. Katedralen blev bygget i løbet af 1000’s og dele af den gamle bymur stadig står. Norwich frister også smuk og gammel haver samt naturlige forlystelsesparken Go Ape! High Wire Forest Adventure. Børn kan more sig i The Play Barn er en lille gård eller spille land Aylsham Fun Barn.

Lufthavnen er Norwich International Airport er kun 5 km uden for centrum.