Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Norwich

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Norwich inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Norwich miniguide

Billeje Norwich

Biludlejning Norwich

Norwich hører til amtet Norfolk i East Anglia region. Byen ligger i den sydøstlige del af England , og det er kun 30 km til østkysten omkring Nordsøen.Norwich ligger ved floden Wensum, lige over det sted, hvor møderne Wensum River Yare, som løber ud i Nordsøen. I 1000’s var byen landets næststørste by, og i dag bor i over 130 000 indbyggere i byen (2008).

Norwich går 1000 år tilbage i tiden og historien har mange fordele. Selv om byen har lidt under 2 World War II, er det stadig et godt eksempel på en middelalderlig by. Katedralen blev bygget i løbet af 1000’s og dele af den gamle bymur stadig står. Norwich frister også smuk og gammel haver samt naturlige forlystelsesparken Go Ape! High Wire Forest Adventure. Børn kan more sig i The Play Barn er en lille gård eller spille land Aylsham Fun Barn.

Lufthavnen er Norwich International Airport er kun 5 km uden for centrum.

Dansk