Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Plymouth

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Plymouth inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Plymouth miniguide

Billeje Plymouth
Biludlejning Plymouth

Plymouth er en kystby beliggende i det vestlige England, og hører til amtet Devon.Det ligger på den sydlige kyst og trøjer til Plymouth Sound, som fører ind i Den engelske Kanal. Siden 1914 Plymouth har også bestod af byer Stonehouse og Devonport. Plymouth har en vigtig havn, hvor Royal Navy er placeret, hvilket medfører tung bombe under de 2 World War II. I 2008 er antallet af indbyggere i form af næsten 250 000.

Havnen er vigtig for byen, selv når det kommer til turismen. The National Marine Aquarium, der er over 400 arter af hajer og søheste. De lever i store tanke, der ligner deres naturlige habitat. Den historiske skib “Mayflower” sejlede med både fragt og pilgrimsfedrer fra Plymouth og kan opleves på Plymouth Mayflower Udstilling. Theatre Royal er kendt for at sætte nogle af de mest berømte stykker, herunder Sound of Music.

Det tager 20 minutter at køre til Plymouth City Airport, der fører til mange dele af Storbritannien.