Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Plymouth

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Plymouth inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Plymouth miniguide

Billeje Plymouth

Biludlejning Plymouth

Plymouth er en kystby beliggende i det vestlige England, og hører til amtet Devon.Det ligger på den sydlige kyst og trøjer til Plymouth Sound, som fører ind i Den engelske Kanal. Siden 1914 Plymouth har også bestod af byer Stonehouse og Devonport. Plymouth har en vigtig havn, hvor Royal Navy er placeret, hvilket medfører tung bombe under de 2 World War II. I 2008 er antallet af indbyggere i form af næsten 250 000.

Havnen er vigtig for byen, selv når det kommer til turismen. The National Marine Aquarium, der er over 400 arter af hajer og søheste. De lever i store tanke, der ligner deres naturlige habitat. Den historiske skib “Mayflower” sejlede med både fragt og pilgrimsfedrer fra Plymouth og kan opleves på Plymouth Mayflower Udstilling. Theatre Royal er kendt for at sætte nogle af de mest berømte stykker, herunder Sound of Music.

Det tager 20 minutter at køre til Plymouth City Airport, der fører til mange dele af Storbritannien.

Dansk