Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Brighton

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brighton inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brighton miniguide

Billeje Brighton

Biludlejning Brighton

Brighton er en ofte besøgt kystby i grevskabet East Sussex i England .Byen ligger syd for landet, i nærheden af Den Engelske Kanal. Hovedstaden London er ca. 80 km nord for Brighton.Byen er en af de største badebyer i England og har været en populær badeby siden 1700-tallet. Befolkningen indenfor bygrænsen blev målt til næsten 140 000 i 2007.

Klimaet her er varmt med masser af sol, og mod slutningen af det 18. århundrede begyndte rig og syg til at gå til Brighton på grund af vejret og den friske havluft. Sitet voksede til en eksklusiv udvej, især efter George IV flyttede her. Royal Pavilion er en smuk og eksotisk bygning, blev opført af George IV, og der er muligheder for guidede ture. Ud over mange museer, er det også et akvarium her, Brighton Sea Life Centre.

Den nærmeste lufthavn for passagerer og fly rute London Gatwick Airport. Det tager omkring 45 minutter at køre til lufthavnen fra Brighton .

Dansk