Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Brighton

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brighton inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brighton miniguide

Billeje Brighton
Biludlejning Brighton

Brighton er en ofte besøgt kystby i grevskabet East Sussex i England .Byen ligger syd for landet, i nærheden af Den Engelske Kanal. Hovedstaden London er ca. 80 km nord for Brighton.Byen er en af de største badebyer i England og har været en populær badeby siden 1700-tallet. Befolkningen indenfor bygrænsen blev målt til næsten 140 000 i 2007.

Klimaet her er varmt med masser af sol, og mod slutningen af det 18. århundrede begyndte rig og syg til at gå til Brighton på grund af vejret og den friske havluft. Sitet voksede til en eksklusiv udvej, især efter George IV flyttede her. Royal Pavilion er en smuk og eksotisk bygning, blev opført af George IV, og der er muligheder for guidede ture. Ud over mange museer, er det også et akvarium her, Brighton Sea Life Centre.

Den nærmeste lufthavn for passagerer og fly rute London Gatwick Airport. Det tager omkring 45 minutter at køre til lufthavnen fra Brighton .