Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Coventry

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Coventry inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Coventry miniguide

Billeje Coventry
Biludlejning Coventry

Coventry er centralt beliggende i den sydlige halvdel af England .Coventry ligger ca. 100 km nordvest for universitetsby Oxford og mere end 150 km nordvest for hovedstaden London. Byen er den niende største i England og det ellevte største i Det Forenede Kongerige, og befolkningen blev målt til næsten 310 000 i 2008.

Lady Godiva, der angiveligt red nøgen gennem byen, der blev grundlagt et benediktinerkloster med sin mand i 1043 Uden for porten udviklet sig til et marked, der voksede til en by. I middelalderen, en Coventry vigtig by på grund af tekstilproduktionen, men meget af den gamle by blev ødelagt under 2. World War II. Den moderne Coventry byder på mange aktiviteter, og Festligheder, herunder familie festival Godiva Festival og International Jazz Festival.

Efter at Coventry Lufthavn måtte lukke i december 2009, Birmingham International Airport den nærmeste lufthavn. Birmingham International Airport er beliggende ca. 15 km uden for Coventry og var den sjette travleste lufthavn i Storbritannien i 2007.