Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Coventry

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Coventry inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Coventry miniguide

Billeje Coventry

Biludlejning Coventry

Coventry er centralt beliggende i den sydlige halvdel af England .Coventry ligger ca. 100 km nordvest for universitetsby Oxford og mere end 150 km nordvest for hovedstaden London. Byen er den niende største i England og det ellevte største i Det Forenede Kongerige, og befolkningen blev målt til næsten 310 000 i 2008.

Lady Godiva, der angiveligt red nøgen gennem byen, der blev grundlagt et benediktinerkloster med sin mand i 1043 Uden for porten udviklet sig til et marked, der voksede til en by. I middelalderen, en Coventry vigtig by på grund af tekstilproduktionen, men meget af den gamle by blev ødelagt under 2. World War II. Den moderne Coventry byder på mange aktiviteter, og Festligheder, herunder familie festival Godiva Festival og International Jazz Festival.

Efter at Coventry Lufthavn måtte lukke i december 2009, Birmingham International Airport den nærmeste lufthavn. Birmingham International Airport er beliggende ca. 15 km uden for Coventry og var den sjette travleste lufthavn i Storbritannien i 2007.

Dansk