Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Wolverhampton

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Wolwerhampton inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Wolwerhampton miniguide

Billeje Wolwerhampton

Biludlejning Wolwerhampton

Wolverhampton er en by, der hører til den engelske amtet West Midlands. Byen ligger i den vestlige del af den centrale del af England og landets næststørste by, Birmingham ligger 20 km sydøst for byen.Wolverhampton blev grundlagt af Lady Wulfruna i 985 og nu lever over 250 000 i byen.Wolverhampton er en af de byer, der udgør Black Country, som er et udtryk for en stærk industriel område af England.

Før den industrielle revolution, der er specialiseret Wolverhampton et marked i uld, og senere med kulindustrien. Flere af byens museer tilbyder en introduktion til Wolverhampton industrien og historie. Mange gamle bygninger er også fundet her, herunder kirken St. Peter fra 1400-tallet. Wickid Animal Adventure er en lille zoologisk have, der er åbent næsten hver dag, og Northycote Farm Country Park er en 400 år gammel gård.

Den nærmeste lufthavn for ruteflyvninger Birmingham International Airport .Lufthavnen er beliggende ca. 30 km syd-vest for Wolverhampton.

Dansk