Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Wolverhampton

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Wolwerhampton inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Wolwerhampton miniguide

Billeje Wolwerhampton
Biludlejning Wolwerhampton

Wolverhampton er en by, der hører til den engelske amtet West Midlands. Byen ligger i den vestlige del af den centrale del af England og landets næststørste by, Birmingham ligger 20 km sydøst for byen.Wolverhampton blev grundlagt af Lady Wulfruna i 985 og nu lever over 250 000 i byen.Wolverhampton er en af de byer, der udgør Black Country, som er et udtryk for en stærk industriel område af England.

Før den industrielle revolution, der er specialiseret Wolverhampton et marked i uld, og senere med kulindustrien. Flere af byens museer tilbyder en introduktion til Wolverhampton industrien og historie. Mange gamle bygninger er også fundet her, herunder kirken St. Peter fra 1400-tallet. Wickid Animal Adventure er en lille zoologisk have, der er åbent næsten hver dag, og Northycote Farm Country Park er en 400 år gammel gård.

Den nærmeste lufthavn for ruteflyvninger Birmingham International Airport .Lufthavnen er beliggende ca. 30 km syd-vest for Wolverhampton.