Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Oxford

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Oxford inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Oxford miniguide

Billeje Oxford

Biludlejning Oxford

Oxford er en berømt universitet, der hører til amtet Oxfordshire. Byen ligger centralt i den sydlige del af landet. Det er næsten 100 km til hovedstaden London i sydøst, og floderne Themsen og Cherwell løber gennem byen.Ud over at være en universitetsby, er dette også en turist-og industriby. Oxford voksede op omkring et kloster af 700’s og i dag er samlet befolkning på næsten 155 tusind (2008).

Oxford er en smuk by, præget af gamle bygninger, gotiske kirker og universitetsbygninger. University of Oxford er det ældste universitet i den engelsktalende verden og blev grundlagt i 1200-tallet. Oxford byder på mange interessante museer og er arrangeret forskellige ture i byen, herunder spøgelse ride Bill Spectre’s Oxford Ghost Trail i den gamle by. Forfatterne JRR Tolkien og CS Lewis var begge fra Oxford.

Den nærmeste lufthavn, der giver ruten flyvninger London Heathrow , som ligger ca. 70 km fra Oxford.Dette er den største lufthavn i Storbritannien.

Dansk