Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Oxford

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Oxford inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Oxford miniguide

Billeje Oxford
Biludlejning Oxford

Oxford er en berømt universitet, der hører til amtet Oxfordshire. Byen ligger centralt i den sydlige del af landet. Det er næsten 100 km til hovedstaden London i sydøst, og floderne Themsen og Cherwell løber gennem byen.Ud over at være en universitetsby, er dette også en turist-og industriby. Oxford voksede op omkring et kloster af 700’s og i dag er samlet befolkning på næsten 155 tusind (2008).

Oxford er en smuk by, præget af gamle bygninger, gotiske kirker og universitetsbygninger. University of Oxford er det ældste universitet i den engelsktalende verden og blev grundlagt i 1200-tallet. Oxford byder på mange interessante museer og er arrangeret forskellige ture i byen, herunder spøgelse ride Bill Spectre’s Oxford Ghost Trail i den gamle by. Forfatterne JRR Tolkien og CS Lewis var begge fra Oxford.

Den nærmeste lufthavn, der giver ruten flyvninger London Heathrow, som ligger ca. 70 km fra Oxford.Dette er den største lufthavn i Storbritannien.