Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Swindon

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Swindon inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Swindon miniguide

Billeje Swindon

Biludlejning Swindon

Hører til Swindon Amt Wiltshire i det sydlige England .Det er ca. 110 km til hovedstaden London, som ligger øst for byen.Bristol ligger ca 60 km vest for Swindon, mens universitetet Oxford er at finde næsten 50 miles i nordvestlig retning.Indtil midten af 1800-tallet, det Swindon lille købstad, men begyndte en at vokse som følge af jernbanen workshops blev bygget her.I 2009 er antallet af indbyggere i form af over 155 000.

Den gamle marked er nu den gamle bydel, og her er den maleriske haver og smalle gader og fortov caféer, restauranter og barer. Den nyere del af byen er en fodgænger by og et populært shoppingområde. Flere museer med fokus på jernbaner og tog, herunder Steam Museum, Swindon & Cricklade jernbane, der tilbyder ture med damplokomotiver. Rovers Farm er en zoologisk have og Coat Water Country Park er et smukt område med aktiviteter og en sø.

Southampton Lufthavn den nærmeste store lufthavn, og er ca. 70 km væk fra Swindon.

Dansk