Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Swindon

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Swindon inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Swindon miniguide

Billeje Swindon
Biludlejning Swindon

Hører til Swindon Amt Wiltshire i det sydlige England .Det er ca. 110 km til hovedstaden London, som ligger øst for byen.Bristol ligger ca 60 km vest for Swindon, mens universitetet Oxford er at finde næsten 50 miles i nordvestlig retning.Indtil midten af 1800-tallet, det Swindon lille købstad, men begyndte en at vokse som følge af jernbanen workshops blev bygget her.I 2009 er antallet af indbyggere i form af over 155 000.

Den gamle marked er nu den gamle bydel, og her er den maleriske haver og smalle gader og fortov caféer, restauranter og barer. Den nyere del af byen er en fodgænger by og et populært shoppingområde. Flere museer med fokus på jernbaner og tog, herunder Steam Museum, Swindon & Cricklade jernbane, der tilbyder ture med damplokomotiver. Rovers Farm er en zoologisk have og Coat Water Country Park er et smukt område med aktiviteter og en sø.

Southampton Lufthavn den nærmeste store lufthavn, og er ca. 70 km væk fra Swindon.