Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Uppsala

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Uppsala inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Uppsala miniguide

Billeje Uppsala
Biludlejning Uppsala

Uppsala, som er beliggende ca. 70 km nord for Stockholm, det administrative centrum af Uppsala County.Byen har omkring 130.000 indbyggere – hvilket gør det Sveriges 4 største by. Det er også en af landets største universitet byer.
Uppsala Universitet blev grundlagt allerede i 1477 – som det første universitet i Skandinavien. Den ældste overlevende campus bygninger – Gustavianum (opført i 1622) – indeholder nu en spændende og rigt museum, og betragtes som et af Uppsala vigtigste attraktioner.

Byen har også en række historiske bygninger for at vise. Mest berømt er Uppsala Domkyrka – en af Nordeuropas største katedral (påbegyndt i slutningen af 1200’s). Den Uppsala Castle (påbegyndt i 1500-tallet) – beliggende på en bakke i udkanten af byens centrum, populære turistattraktioner.

I Uppsala, er der også flere smukke parker – herunder De 350 år gamle botaniker Niska Trädgården og omtrent lige så gammelt Trädgården Linnaeus, opkaldt efter den verdensberømte svenske botaniker Carl von Linné. Den palæ Linné Hammarby, 15 km sydøst for centrum, er opkaldt efter ham. Den ældste del af bygningskomplekset har en historie som går tilbage til 1330’s.

Den nærmeste lufthavn er Arlanda, der ligger midtvejs mellem Uppsala og Stockholm .