Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Uppsala

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Uppsala inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Uppsala miniguide

Billeje Uppsala

Biludlejning Uppsala

Uppsala, som er beliggende ca. 70 km nord for Stockholm , det administrative centrum af Uppsala County.Byen har omkring 130.000 indbyggere – hvilket gør det Sveriges 4 største by. Det er også en af landets største universitet byer.
Uppsala Universitet blev grundlagt allerede i 1477 – som det første universitet i Skandinavien. Den ældste overlevende campus bygninger – Gustavianum (opført i 1622) – indeholder nu en spændende og rigt museum, og betragtes som et af Uppsala vigtigste attraktioner.

Byen har også en række historiske bygninger for at vise. Mest berømt er Uppsala Domkyrka – en af Nordeuropas største katedral (påbegyndt i slutningen af 1200’s). Den Uppsala Castle (påbegyndt i 1500-tallet) – beliggende på en bakke i udkanten af byens centrum, populære turistattraktioner.

I Uppsala, er der også flere smukke parker – herunder De 350 år gamle botaniker Niska Trädgården og omtrent lige så gammelt Trädgården Linnaeus, opkaldt efter den verdensberømte svenske botaniker Carl von Linné. Den palæ Linné Hammarby, 15 km sydøst for centrum, er opkaldt efter ham. Den ældste del af bygningskomplekset har en historie som går tilbage til 1330’s.

Den nærmeste lufthavn er Arlanda , der ligger midtvejs mellem Uppsala og Stockholm .

Dansk