Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Stockholm Skavsta Airport

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stockholm Skavsta Airport inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stockholm Skavsta Airport miniguide

Billeje Stockholm Skavsta Airport

Biludlejning Stockholm Skavsta Airport – Foto: © Svens Welt

Stockholm Skavsta Airport (NYO) ligger 100 km syd for Stockholm og 7 km fra byen Norrköping.Der er en bus mellem lufthavnen og byerne Stockholm, Södertälje , Norrköping and Linköping .Europcar, Budget, Sixt, Hertz og Avis, bilen selskaber beliggende i lufthavnen. Omkring 2,5 millioner passagerer besøger Stockholm Skavsta Airport hvert år, og det er de 3 største lufthavn i Sverige .

Det er primært lavprisselskaber betjener lufthavnen som en hub for Ryanair. Ryanair tilbyder direkte fly til omkring 40 forskellige destinationer i Europa.

Stockholm Skavsta Lufthavn har et lille udvalg af butikker, caféer, barer og restauranter. Lufthavnen har også adgang til internettet, bank-og førstehjælp. Connetc Hotel er beliggende på lufthavnen, konferencefaciliteter. Det har også Park Inn Rezidor SAS er beliggende tæt ved.

Dansk