Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Stockholm Skavsta Airport

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stockholm Skavsta Airport inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stockholm Skavsta Airport miniguide

Billeje Stockholm Skavsta Airport
Biludlejning Stockholm Skavsta Airport – Foto: © Svens Welt

Stockholm Skavsta Airport (NYO) ligger 100 km syd for Stockholm og 7 km fra byen Norrköping.Der er en bus mellem lufthavnen og byerne Stockholm, Södertälje, Norrköping and Linköping .Europcar, Budget, Sixt, Hertz og Avis, bilen selskaber beliggende i lufthavnen. Omkring 2,5 millioner passagerer besøger Stockholm Skavsta Airport hvert år, og det er de 3 største lufthavn i Sverige .

Det er primært lavprisselskaber betjener lufthavnen som en hub for Ryanair. Ryanair tilbyder direkte fly til omkring 40 forskellige destinationer i Europa.

Stockholm Skavsta Lufthavn har et lille udvalg af butikker, caféer, barer og restauranter. Lufthavnen har også adgang til internettet, bank-og førstehjælp. Connetc Hotel er beliggende på lufthavnen, konferencefaciliteter. Det har også Park Inn Rezidor SAS er beliggende tæt ved.