Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Norrkøping

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Norrkøping inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Norrkøping miniguide

Billeje Norrkøping
Biludlejning Norrkøping – Foto: © Thuresson

Norrköping, som har ca. 85.000 indbyggere, beliggende i Östergötland Amt – 160 km sydvest for Stockholm .Den ligger på bunden af fjorden Bråviken (en arm af Østersøen), hvor floden Motala Ström har sin forretning.

Norrköping har haft byen status siden 1384, men havde sin egentlige storhedstid for senere – specifikt i 1600-tallet. Det var hovedsagelig initiativrig, Vallonien jernværker og industrielle iværksættere Louis De Geer (1587-1652) bosatte sig her. En statue af ham står på Old Market – og en af byens store kulturinstitutioner er opkaldt efter ham, Louis, De Geer Koncert & Kongresshus (1994). Tæt dette finder vi de andre såkaldte “industrielle landskab”, hvor lokaler i det tidligere Holmen pappet er brugt er blevet restaureret og nu gør gavn for sig selv som “Campus Norrköping (en gren af Linköping Universitet).

Der er mange store flotte bygning i Norrköping, som i GEERS periode faktisk var Sveriges næststørste by. Nogle af disse har også et vigtigt kulturelle funktioner. Dette omfatter Norrköping Kunstmuseum på Drottninggatan (byens hovedgade), og den unikke “Strykjärnet”, som er ude i Motala Ström og boliger Arbetets Museum.

Ellers følgende attraktioner: de eksotiske plante “Cactus Plant No” i den centrale Karl Johans park, rekreativt område Hällristningsmuseet i Hell City Lund (lidt øst for centrum) og slotsruiner Johannisborg (nord for Motala Ström).

Norrköping Lufthavn (Kungsängen flygplats) ligger 3 km øst for centrum.