Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Norrkøping

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Norrkøping inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Norrkøping miniguide

Billeje Norrkøping

Biludlejning Norrkøping – Foto: © Thuresson

Norrköping, som har ca. 85.000 indbyggere, beliggende i Östergötland Amt – 160 km sydvest for Stockholm .Den ligger på bunden af fjorden Bråviken (en arm af Østersøen), hvor floden Motala Ström har sin forretning.

Norrköping har haft byen status siden 1384, men havde sin egentlige storhedstid for senere – specifikt i 1600-tallet. Det var hovedsagelig initiativrig, Vallonien jernværker og industrielle iværksættere Louis De Geer (1587-1652) bosatte sig her. En statue af ham står på Old Market – og en af byens store kulturinstitutioner er opkaldt efter ham, Louis, De Geer Koncert & Kongresshus (1994). Tæt dette finder vi de andre såkaldte “industrielle landskab”, hvor lokaler i det tidligere Holmen pappet er brugt er blevet restaureret og nu gør gavn for sig selv som “Campus Norrköping (en gren af Linköping Universitet).

Der er mange store flotte bygning i Norrköping, som i GEERS periode faktisk var Sveriges næststørste by. Nogle af disse har også et vigtigt kulturelle funktioner. Dette omfatter Norrköping Kunstmuseum på Drottninggatan (byens hovedgade), og den unikke “Strykjärnet”, som er ude i Motala Ström og boliger Arbetets Museum.

Ellers følgende attraktioner: de eksotiske plante “Cactus Plant No” i den centrale Karl Johans park, rekreativt område Hällristningsmuseet i Hell City Lund (lidt øst for centrum) og slotsruiner Johannisborg (nord for Motala Ström).

Norrköping Lufthavn (Kungsängen flygplats) ligger 3 km øst for centrum.

Dansk