Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Norrkøping Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Norrkøping Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Norrkøping Lufthavn miniguide

Billeje Norrkøping Lufthavn

Biludlejning Norrkøping Lufthavn – Foto: © Henrik Sendelbach

Lufthavn Norrköping (NRK) kaldes også Kungsängen flygplats og er tæt på E6 3 km øst for Norrköping .Der er regelmæssig bus mellem Norrköping og lufthavnen. Der er fire biludlejningsfirmaer i lufthavnen, er det Europcar, Sixt, Hertz og Avis.

I 2009 var 100.177 passagerer på besøg i lufthavnen, at næsten alle de berørte internationale flyvninger. Flyselskaber Cimber Sterling, Finncomm Airlines og Direktflyg tjener lufthavnen med København, Visby og Helsinki som destination. I maj 2010 Ryanair har åbnet en rute til Alicante .Der er også flere charterflyvninger fra Norrköping Lufthavn mellem januar og juni.

Norrkoping Airport har en restaurant og en butik tilbyder taxfree varer. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet og ATM. Den nærmeste hoteller for at lufthavnen er beliggende i Norrköping.

Dansk