Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Norrkøping Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Norrkøping Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Norrkøping Lufthavn miniguide

Billeje Norrkøping Lufthavn
Biludlejning Norrkøping Lufthavn – Foto: © Henrik Sendelbach

Lufthavn Norrköping (NRK) kaldes også Kungsängen flygplats og er tæt på E6 3 km øst for Norrköping .Der er regelmæssig bus mellem Norrköping og lufthavnen. Der er fire biludlejningsfirmaer i lufthavnen, er det Europcar, Sixt, Hertz og Avis.

I 2009 var 100.177 passagerer på besøg i lufthavnen, at næsten alle de berørte internationale flyvninger. Flyselskaber Cimber Sterling, Finncomm Airlines og Direktflyg tjener lufthavnen med København, Visby og Helsinki som destination. I maj 2010 Ryanair har åbnet en rute til Alicante .Der er også flere charterflyvninger fra Norrköping Lufthavn mellem januar og juni.

Norrkoping Airport har en restaurant og en butik tilbyder taxfree varer. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet og ATM. Den nærmeste hoteller for at lufthavnen er beliggende i Norrköping.