Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Linkøping

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Linkøping inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Linkøping miniguide

Billeje Linkøping

Biludlejning Linkøping – Foto: © Thuresson

Linköping er beliggende i Sveriges sydøstlige del – ved floden Stångån – og ejendom Östergötlands län.Linköping er Sveriges 5 største by med 145.000 indbyggere (2010). Byen har et rigt kulturliv med kunst, teater, historie, koncerter, markeder og festivaler.
I centrum er gode indkøbsmuligheder, restauranter og caféer og en travl natteliv. Byen har også smukke parker og rekreative områder. En stor attraktion i centrum er Linköping Domkyrka middelalderlige, med sine 107 meter højt tårn.Tæt ved er Castle & Domkyrkomuseet.

Kunsten hal “Passagen” – som er på Stora Torget skal nævnes.Her kan besøgende se et varieret udstilling af moderne kunst – skabt af regionale, nationale og internationale kunstnere.

En anden populær turistattraktion i Linköping Open-Air Museum Gamla Linköping. Hjemmesiden viser, hvordan mennesker boede og levede i 1900-tallet i byen – med små butikker og håndværksvirksomheder boder.Du kan også besøge skolens museum, og i nærheden er Valla Leisure Centre med jernbane museum, mini zoo, etc.

Östergötland Länsmuseum er også et besøg værd – med dens historiske og nutidige udstillinger.

Linköping City Airport ligger kun 5 km uden for centrum.

Dansk