Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Linkøping

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Linkøping inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Linkøping miniguide

Billeje Linkøping
Biludlejning Linkøping – Foto: © Thuresson

Linköping er beliggende i Sveriges sydøstlige del – ved floden Stångån – og ejendom Östergötlands län.Linköping er Sveriges 5 største by med 145.000 indbyggere (2010). Byen har et rigt kulturliv med kunst, teater, historie, koncerter, markeder og festivaler.
I centrum er gode indkøbsmuligheder, restauranter og caféer og en travl natteliv. Byen har også smukke parker og rekreative områder. En stor attraktion i centrum er Linköping Domkyrka middelalderlige, med sine 107 meter højt tårn.Tæt ved er Castle & Domkyrkomuseet.

Kunsten hal “Passagen” – som er på Stora Torget skal nævnes.Her kan besøgende se et varieret udstilling af moderne kunst – skabt af regionale, nationale og internationale kunstnere.

En anden populær turistattraktion i Linköping Open-Air Museum Gamla Linköping. Hjemmesiden viser, hvordan mennesker boede og levede i 1900-tallet i byen – med små butikker og håndværksvirksomheder boder.Du kan også besøge skolens museum, og i nærheden er Valla Leisure Centre med jernbane museum, mini zoo, etc.

Östergötland Länsmuseum er også et besøg værd – med dens historiske og nutidige udstillinger.

Linköping City Airport ligger kun 5 km uden for centrum.