Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Södertälje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Södertälje inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Södertälje miniguide

Billeje Södertälje
Biludlejning Södertälje – Foto: © Anita Wahlund

Södertälje, som har ca. 68.000 indbyggere, beliggende i landskabet Södermanland (Sörmland) – mere specifikt i Stockholm County, 36 km sydvest for hovedstaden. Södertälje har haft byen status siden ca. 1380, men allerede 600-tallet, en center her.

Der er flere interessante museer i Södtertälje – herunder Marcus Wallenberg Hall, som er et køretøj museum. Der er mange biler i dette museum (særøig mærkevarer Scania), men igså herunder nogle ældre jernbane biler.
På Torekällberget, i udkanten af byen finder vi Torekällbergets Museum og Södertälje Museum. Her er det opbygget en historisk bymiljø med bygninger fra 1700 – 0g 1800-tallet, som flyttede hertil fra byen for en omstilling der i 1960’erne. Desuden er der et område med Torekällberget kaldet “land”, hvor du kan få et indblik i landbruget i Södermanland i tidligere tider.

På Torekällberget er også den gamle vindmølle “Väderkvarnen”, som er et velkendt vartegn for byen.

Nærmeste større lufyhavn Stockholms gamle internationale lufthavn – Bromma – ligger omkring 36 km nordøst for Södertälje.