Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Södertälje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Södertälje inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Södertälje miniguide

Billeje Södertälje

Biludlejning Södertälje – Foto: © Anita Wahlund

Södertälje, som har ca. 68.000 indbyggere, beliggende i landskabet Södermanland (Sörmland) – mere specifikt i Stockholm County, 36 km sydvest for hovedstaden. Södertälje har haft byen status siden ca. 1380, men allerede 600-tallet, en center her.

Der er flere interessante museer i Södtertälje – herunder Marcus Wallenberg Hall, som er et køretøj museum. Der er mange biler i dette museum (særøig mærkevarer Scania), men igså herunder nogle ældre jernbane biler.
På Torekällberget, i udkanten af byen finder vi Torekällbergets Museum og Södertälje Museum. Her er det opbygget en historisk bymiljø med bygninger fra 1700 – 0g 1800-tallet, som flyttede hertil fra byen for en omstilling der i 1960’erne. Desuden er der et område med Torekällberget kaldet “land”, hvor du kan få et indblik i landbruget i Södermanland i tidligere tider.

På Torekällberget er også den gamle vindmølle “Väderkvarnen”, som er et velkendt vartegn for byen.

Nærmeste større lufyhavn Stockholms gamle internationale lufthavn – Bromma – ligger omkring 36 km nordøst for Södertälje.

Dansk