Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Visby

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Visby inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Visby miniguide

Billeje Visby
Biludlejning Visby

Visby er den eneste by på øen Gotland i Østersøen – og dermed også det administrative center for Gotland. Byen har en lang historie, og det skønnes, at det blev grundlagt allerede omkring år 900 e.Kr.Kr. Senere havde en central placering i den tyske hansestad League. Visby har i øjeblikket. 22.500 indbyggere.

Der er en række af historiske monumenter i Visby – og byens gamle centrum (fx ved omkring 150 middelalderlige) UNESCO World Heritage List. En af attraktionerne er Visby Cathedral (S: Tag Mary kyrkan) – en katedral fra 1225Desuden er der ikke færre end 14 kirke ruiner fra middelalderen i og omkring byen.

Også den gamle mur fra 1200-tallet (3,5 km er bevaret) er en populær turistattraktion. Ellers nævnes Visby Museum og den smukke botaniske Niska Trädgården.

Der er færger til Visby, både fra Oskarshamn Nynäshamn og fra det svenske fastland – og regional lufthavn Visby flygplats er ca. 3,5 km nord for centrum.