Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Visby

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Visby inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Visby miniguide

Billeje Visby

Biludlejning Visby

Visby er den eneste by på øen Gotland i Østersøen – og dermed også det administrative center for Gotland. Byen har en lang historie, og det skønnes, at det blev grundlagt allerede omkring år 900 e.Kr.Kr. Senere havde en central placering i den tyske hansestad League. Visby har i øjeblikket. 22.500 indbyggere.

Der er en række af historiske monumenter i Visby – og byens gamle centrum (fx ved omkring 150 middelalderlige) UNESCO World Heritage List. En af attraktionerne er Visby Cathedral (S: Tag Mary kyrkan) – en katedral fra 1225Desuden er der ikke færre end 14 kirke ruiner fra middelalderen i og omkring byen.

Også den gamle mur fra 1200-tallet (3,5 km er bevaret) er en populær turistattraktion. Ellers nævnes Visby Museum og den smukke botaniske Niska Trädgården.

Der er færger til Visby, både fra Oskarshamn Nynäshamn og fra det svenske fastland – og regional lufthavn Visby flygplats er ca. 3,5 km nord for centrum.

Dansk