Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Borås

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Borås inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Borås miniguide

Billeje Borås

Biludlejning Borås

Borås ligger i den sydvestlige del af Sverige , især i Västra Götaland Amt.Byen har 64.000 indbyggere (2008), ligger ved floden Viskan. Borås blev grundlagt i 1622 af kong Gustav II, og er primært kendt for sin tekstilindustri og dens mange postordrefirmaer.

Amtet har 121 kirker, og i Borås centrum Caroli Kirke fra 1669 – byens ældste.

De mest populære turistattraktioner i byen er Borås Zoo (med vægt på afrikanske og europæiske dyr), den nyåbnede forlystelsespark Upzone (som ligger ved siden af zoo og krybespor og bobbycar), Borås Kunstmuseum (med fokus på nuværende) og Textilmuseet (a kulturhistoriskt museum, der fortæller om tekstil kulturarv). Hertil kommer, at byens vartegn – “Den gamle vandtårn – en attraktion.Det blev bygget i 1900.

Ellers har byen gode indkøbsmuligheder via postordre butikker, factory outlets, eller ved byens store shopping mall “Hot Land” – som har over 100 butikker og restauranter.

Boras har ofte koncerter, events og udstillinger, og byen har mange parker og grønne områder.
Den nærmeste lufthavn er Göteborg – Landvetter Lufthavn , der ligger 40 km vest for Borås.

Dansk