Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Göteborg Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Göteborg Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Göteborg Lufthavn miniguide

Billeje Göteborg Lufthavn
Biludlejning Göteborg Lufthavn

Göteborg-Landvetter Airport (GOT), der ligger 25 km fra Göteborg .Der er en lufthavnsbus mellem Göteborg by og lufthavnen.Avis, Eiropcar, Hertz og Sixt er biludlejningsselskaber at leje biler i lufthavnen. 3.689.254 passagerer besøgte Göteborg Lufthavn i 2009 og er Sveriges næststørste internationale lufthavn.Fra Göteborg, flyve direkte til de store destinationer i Europa, og at det er vigtigt for chartertrafikken. Göteborg har også et andet mindre internationale lufthavn opkaldt Göteborg City Airport.

Udvælgelsen af caféer, barer, restauranter og butikker er gode til Göteborg lufthavn. Andre faciliteter inkluderer internet, ATM, meditation og baby / alrum. Landvetter Airport Hotel er beliggende 200 m fra lufthavnen, konferencelokale.