Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Göteborg Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Göteborg Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Göteborg Lufthavn miniguide

Billeje Göteborg Lufthavn

Biludlejning Göteborg Lufthavn

Göteborg-Landvetter Airport (GOT), der ligger 25 km fra Göteborg .Der er en lufthavnsbus mellem Göteborg by og lufthavnen.Avis, Eiropcar, Hertz og Sixt er biludlejningsselskaber at leje biler i lufthavnen. 3.689.254 passagerer besøgte Göteborg Lufthavn i 2009 og er Sveriges næststørste internationale lufthavn.Fra Göteborg, flyve direkte til de store destinationer i Europa, og at det er vigtigt for chartertrafikken. Göteborg har også et andet mindre internationale lufthavn opkaldt Göteborg City Airport.

Udvælgelsen af caféer, barer, restauranter og butikker er gode til Göteborg lufthavn. Andre faciliteter inkluderer internet, ATM, meditation og baby / alrum. Landvetter Airport Hotel er beliggende 200 m fra lufthavnen, konferencelokale.

Dansk