Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Karlskrona

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Karlskrona inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Karlskrona miniguide

Billeje Karlskrona

Biludlejning Karlskrona

Karlskrona, er Blekinge Amt ligger på den svenske Østersøkyst. Centret har omkring. 35.000 indbyggere, beliggende på øerne i skære i landbrugsstøtten. Den største ø – Trossö – udgør størstedelen af Karlskrona centrum.

Karlskrona blev grundlagt i 1680, og er bedst kendt for sin gamle flådebase fra 1600 – og 1700’s, der er opført på UNESCO’s World Heritage List.

Byen har flere populære attraktioner, herunder Silent ø – som er en maritim museum distriktet, Fredrik kyrkan fra 1700-tallet,   Trefaldighetskyrkan fra 1697, Blekinge Museum – County Museum har udstillinger om kystkultur og regionens historie, samt bilmuseum Drottningskärs Kastell fra 1600-tallet.Også den nyligt åbnede Museum Kulenovic Collection er et besøg værd – et kunstmuseum beliggende ved Great Market i “Water Castle” fra 1863. Samlingen omfatter værker af Van Gogh, Matisse og Rembrandt.

Lidt off-center er Barnens Farm – en kombineret udendørs vandland, spille parker og mini-zoo.

Karlskrona har også gode indkøbsmuligheder, og gode strande. Byen har også færgeforbindelser til også at omfatte Gdynia, Polen.

Den nærmeste lufthavn er Ronneby lufthavn, som ligger 36 km nordvest for Karlskrona.

Dansk