Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Karlskrona

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Karlskrona inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Karlskrona miniguide

Billeje Karlskrona
Biludlejning Karlskrona

Karlskrona, er Blekinge Amt ligger på den svenske Østersøkyst. Centret har omkring. 35.000 indbyggere, beliggende på øerne i skære i landbrugsstøtten. Den største ø – Trossö – udgør størstedelen af Karlskrona centrum.

Karlskrona blev grundlagt i 1680, og er bedst kendt for sin gamle flådebase fra 1600 – og 1700’s, der er opført på UNESCO’s World Heritage List.

Byen har flere populære attraktioner, herunder Silent ø – som er en maritim museum distriktet, Fredrik kyrkan fra 1700-tallet,   Trefaldighetskyrkan fra 1697, Blekinge Museum – County Museum har udstillinger om kystkultur og regionens historie, samt bilmuseum Drottningskärs Kastell fra 1600-tallet.Også den nyligt åbnede Museum Kulenovic Collection er et besøg værd – et kunstmuseum beliggende ved Great Market i “Water Castle” fra 1863. Samlingen omfatter værker af Van Gogh, Matisse og Rembrandt.

Lidt off-center er Barnens Farm – en kombineret udendørs vandland, spille parker og mini-zoo.

Karlskrona har også gode indkøbsmuligheder, og gode strande. Byen har også færgeforbindelser til også at omfatte Gdynia, Polen.

Den nærmeste lufthavn er Ronneby lufthavn, som ligger 36 km nordvest for Karlskrona.