Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Halmstad

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Halmstad inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Halmstad miniguide

Billeje Halmstad

Biludlejning Halmstad – Foto: © Henrik Reinholdson

Halmstad ligger på den svenske vestkyst – i Halland County, Sverige – og har 60.200 indbyggere (2008).River Nissan, der har sit udløb i Kattegat, løber gennem byen. Halmstad er en havneby med en stor turisme om sommeren.

Halmstad er måske bedst kendt for sine mange skulpturer og dens lange og smukke strande, men byen har også mange fine gamle bindingsværkshuse, hyggelige gader og pladser – med spots og butikker.

Nogle populære turistattraktioner er Länsmuseet i Halmstad – herunder kunstudstilling og arkæologiske skatte, Halmstad Slot fra 1600-tallet – medskulpturen “Råmärke” out (1995), St. Nicholas Church – oprindeligt fra den 1300’s, Skulpturen “Female Head” af Pablo Picasso og Natural Park med udsigt over tårnet på Galgeberget.

Ellers Halmstad flere golfbaner og vandland og forlystelsespark for hele familien. Byen huser flere årlige festivaler og events.

Halmstad Lufthavn City Airport er blot 3 miles fra centrum og har daglige afgange til / fra Stockholm .

Dansk