Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Halmstad

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Halmstad inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Halmstad miniguide

Billeje Halmstad
Biludlejning Halmstad – Foto: © Henrik Reinholdson

Halmstad ligger på den svenske vestkyst – i Halland County, Sverige – og har 60.200 indbyggere (2008).River Nissan, der har sit udløb i Kattegat, løber gennem byen. Halmstad er en havneby med en stor turisme om sommeren.

Halmstad er måske bedst kendt for sine mange skulpturer og dens lange og smukke strande, men byen har også mange fine gamle bindingsværkshuse, hyggelige gader og pladser – med spots og butikker.

Nogle populære turistattraktioner er Länsmuseet i Halmstad – herunder kunstudstilling og arkæologiske skatte, Halmstad Slot fra 1600-tallet – medskulpturen “Råmärke” out (1995), St. Nicholas Church – oprindeligt fra den 1300’s, Skulpturen “Female Head” af Pablo Picasso og Natural Park med udsigt over tårnet på Galgeberget.

Ellers Halmstad flere golfbaner og vandland og forlystelsespark for hele familien. Byen huser flere årlige festivaler og events.

Halmstad Lufthavn City Airport er blot 3 miles fra centrum og har daglige afgange til / fra Stockholm .