Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Falköping

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Falköping inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Falköping miniguide

Billeje Falköping
Biludlejning Falköping – Foto: © Harri Blomberg

Falköping beliggende i Västra Götaland Amt, som er beliggende i den sydvestlige del af Sverige .Byen har omkring 16.000 indbyggere og er beliggende mellem to bjerg plateau – Ålleberg (330 m) og Mösseberg (324 m).

Falköping beliggende 150 km nordøst for større kystby Göteborg .

I midten er en gågade “Storgatan” med butikker og caféer, og Stora Torget er et venligt samlingspunkt, hvor springvand “Venus i badeværelset” fra fra 1931’s. Lidt syd for Stora Torget finde Gamla Stan – med sine små huse fra 1800-tallet. Ellers har byen mange kunst gallerier og et teater.

Af byens turistattraktioner ligger måske Falbygdens Museum er mest populære. Dette er en lokalhistorisk museum med udstillinger af genstande fra stenalderen til 1800-tallet.

Byens stenkirke fra 1100’s – “St. Olof Kirke” er et besøg værd. Nogle vil formentlig stoppe Lennart Magnusson Motorcykelmuseum – hvor 120 motorcykler fra forskellige tidsaldre er på skærmen.

For dem, der ønsker at svømme, kan “Odenbadet i Falköping tilbyder både udendørs og indendørs swimmingpool.
Mösseberg har flere attraktioner, herunder en lille zoo med kaniner, påfugle og gæs samt Mösseberg tårn – som er 35 meter høj, og giver besøgende en fantastisk udsigt over byen.

Den nærmeste lufthavn er Jönköping Lufthavn, der ligger 70 km sydøst for Falköping. Herfra er der direkte fly til Stockholm – Arlanda.