Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Falköping

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Falköping inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Falköping miniguide

Billeje Falköping

Biludlejning Falköping – Foto: © Harri Blomberg

Falköping beliggende i Västra Götaland Amt, som er beliggende i den sydvestlige del af Sverige .Byen har omkring 16.000 indbyggere og er beliggende mellem to bjerg plateau – Ålleberg (330 m) og Mösseberg (324 m).

Falköping beliggende 150 km nordøst for større kystby Göteborg .

I midten er en gågade “Storgatan” med butikker og caféer, og Stora Torget er et venligt samlingspunkt, hvor springvand “Venus i badeværelset” fra fra 1931’s. Lidt syd for Stora Torget finde Gamla Stan – med sine små huse fra 1800-tallet. Ellers har byen mange kunst gallerier og et teater.

Af byens turistattraktioner ligger måske Falbygdens Museum er mest populære. Dette er en lokalhistorisk museum med udstillinger af genstande fra stenalderen til 1800-tallet.

Byens stenkirke fra 1100’s – “St. Olof Kirke” er et besøg værd. Nogle vil formentlig stoppe Lennart Magnusson Motorcykelmuseum – hvor 120 motorcykler fra forskellige tidsaldre er på skærmen.

For dem, der ønsker at svømme, kan “Odenbadet i Falköping tilbyder både udendørs og indendørs swimmingpool.
Mösseberg har flere attraktioner, herunder en lille zoo med kaniner, påfugle og gæs samt Mösseberg tårn – som er 35 meter høj, og giver besøgende en fantastisk udsigt over byen.

Den nærmeste lufthavn er Jönköping Lufthavn, der ligger 70 km sydøst for Falköping. Herfra er der direkte fly til Stockholm – Arlanda.

Dansk