Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Helsingborg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Helsingborg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Helsingborg miniguide

Billeje Helsingborg
Biludlejning Helsingborg

Helsingborg ligger i Skåne County, det sydlige Sverige, og har 92.000 indbyggere (2007).Byen er beliggende, og hvor havområde mellem Sverige og Danmark – Øresund – på sit smalleste. Havområde er kun 4 km lang, og det har været en færge mellem Helsingborg og den danske by Helsingør siden 1892.

Helsingborg har en rig kultur og underholdning – med museer, teater og koncertsal.I center er også den 35-meter høje slot tårn Kärnan fra 1300 – en rest af det gamle fort site.Kärnan er et af byens største seværdigheder, og fra toppen af tårnet har en fantastisk udsigt over byen.

Andre turistattraktioner i Helsingborg omfatte St. Mary Kirke fra 1100-tallet i romansk stil, banke Kultur – en arkitektonisk attraktion, som også huser kunstudstillinger, musik scene, turistbureau og restaurant, Fredriksdal air museum – med dens kulturelle og historiske bygninger og deres botaniske have, Sofiero Slot og Park, og Tropikariet – hvor hele familien Hvis du vil vide mere om eksotiske dyr.

Ellers byen har store strande, nice parker og torve samt gode indkøbsmuligheder.

Ängelholm – Helsingborg Airport er 34 km nord for byen, og har direkte fly til Stockholm .