Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Helsingborg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Helsingborg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Helsingborg miniguide

Billeje Helsingborg

Biludlejning Helsingborg

Helsingborg ligger i Skåne County, det sydlige Sverige , og har 92.000 indbyggere (2007).Byen er beliggende, og hvor havområde mellem Sverige og Danmark – Øresund – på sit smalleste. Havområde er kun 4 km lang, og det har været en færge mellem Helsingborg og den danske by Helsingør siden 1892.

Helsingborg har en rig kultur og underholdning – med museer, teater og koncertsal.I center er også den 35-meter høje slot tårn Kärnan fra 1300 – en rest af det gamle fort site.Kärnan er et af byens største seværdigheder, og fra toppen af tårnet har en fantastisk udsigt over byen.

Andre turistattraktioner i Helsingborg omfatte St. Mary Kirke fra 1100-tallet i romansk stil, banke Kultur – en arkitektonisk attraktion, som også huser kunstudstillinger, musik scene, turistbureau og restaurant, Fredriksdal air museum – med dens kulturelle og historiske bygninger og deres botaniske have, Sofiero Slot og Park, og Tropikariet – hvor hele familien Hvis du vil vide mere om eksotiske dyr.

Ellers byen har store strande, nice parker og torve samt gode indkøbsmuligheder.

Ängelholm – Helsingborg Airport er 34 km nord for byen, og har direkte fly til Stockholm .

Dansk