Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ängelholm

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ängelholm inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ängelholm miniguide

Billeje Ängelholm

Biludlejning Ängelholm – Foto: © Abelson

Ängelholm ligger på vestkysten af det sydlige Sverige , og ejendom Skåne County.Byen har 39.000 indbyggere (2009), og er bedst kendt for sin produktion af kunsthåndværk, keramik og læder. Rönne floden løber gennem byen, det højeste punkt er Hålshult af Halland Village – som måler 206 m.

Ängelholm har smukke lange strande og sommer byen modtager mange turister.

En af de største attraktioner er Hembygdsparken – med flere museer og behagelig at gå. Der er sådan Skole Museum, Teknisk Museum, Lunterstugan fra 1763 og en læder museum. Derudover kan du besøge “børne-zoo” med kaniner, høns, heste og geder.

Andre seværdigheder i Ängelholm’s Railroad Museum og Aviation Museum. Ellers er der gågader i centrum, med butikker og cafeer / restauranter og kunstgallerier. Det er også godt fiskeri i byen og muligheder for kanosejlads. En lidt uden for centrum er flere golfbaner.

Nærmeste lufthavn Ängelholm – Helsingborg Airport, der ligger 7 km nord for centrum. Herfra er der daglige afgange til Stockholm

Dansk