Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ängelholm

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ängelholm inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ängelholm miniguide

Billeje Ängelholm
Biludlejning Ängelholm – Foto: © Abelson

Ängelholm ligger på vestkysten af det sydlige Sverige, og ejendom Skåne County.Byen har 39.000 indbyggere (2009), og er bedst kendt for sin produktion af kunsthåndværk, keramik og læder. Rönne floden løber gennem byen, det højeste punkt er Hålshult af Halland Village – som måler 206 m.

Ängelholm har smukke lange strande og sommer byen modtager mange turister.

En af de største attraktioner er Hembygdsparken – med flere museer og behagelig at gå. Der er sådan Skole Museum, Teknisk Museum, Lunterstugan fra 1763 og en læder museum. Derudover kan du besøge “børne-zoo” med kaniner, høns, heste og geder.

Andre seværdigheder i Ängelholm’s Railroad Museum og Aviation Museum. Ellers er der gågader i centrum, med butikker og cafeer / restauranter og kunstgallerier. Det er også godt fiskeri i byen og muligheder for kanosejlads. En lidt uden for centrum er flere golfbaner.

Nærmeste lufthavn Ängelholm – Helsingborg Airport, der ligger 7 km nord for centrum. Herfra er der daglige afgange til Stockholm