Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kiruna

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kiruna inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kiruna miniguide

Billeje Kiruna
Biludlejning Kiruna

Kiruna (18 100 indbyggere i 2006) beliggende i det nordlige Sverige, og ejendom Norrbotten Amt.Det er en typisk minedrift samfund, beliggende mellem bjergene og Loussavaarra Kiirunavaara. Sveriges højeste bjerg – Kebnekaise (2104 m) – beliggende 85 km fra Kiruna.

Hele året kan du få en guidet tur i verdens største underjordiske jernmalm mine – LKAB Info Mine i Kiruna. Minen er stadig i drift, og en af de vigtigste indtægtskilder.

Kiruna har et subarktisk klima med tunge sne og kulde om vinteren – at gøre byen til en stor vinter destination. Besøg i byen i løbet af sommeren kan du opleve midnatssolen.

17 km uden for byen ICEHOTEL, som er en af Sveriges mest berømte seværdigheder. Her den nye is Hotellet er bygget hver vinter, hvilket glæder overnattende gæster fra december til april. Hotellet har to restauranter, og er kendt for sin kunstneriske is interiør.

Kiruna kirke fra 1909 er også en populær attraktion i byen. Kirken er inspireret af det samiske telt-lignende bygninger, og har modtaget flere priser for sit smukke arkitektur.

Es Range Space Center ligger 45 km uden for byen og en raket opsendelsesstedet og en besøgscenter. Stedet er åbent fra juli til august, og er en stor turistattraktion for rummet entusiaster.

Kiruna Airport ligger 9 km udenfor byens centrum og er den nordligste lufthavn i Sverige.