Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kiruna

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kiruna inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kiruna miniguide

Billeje Kiruna

Biludlejning Kiruna

Kiruna (18 100 indbyggere i 2006) beliggende i det nordlige Sverige , og ejendom Norrbotten Amt.Det er en typisk minedrift samfund, beliggende mellem bjergene og Loussavaarra Kiirunavaara. Sveriges højeste bjerg – Kebnekaise (2104 m) – beliggende 85 km fra Kiruna.

Hele året kan du få en guidet tur i verdens største underjordiske jernmalm mine – LKAB Info Mine i Kiruna. Minen er stadig i drift, og en af de vigtigste indtægtskilder.

Kiruna har et subarktisk klima med tunge sne og kulde om vinteren – at gøre byen til en stor vinter destination. Besøg i byen i løbet af sommeren kan du opleve midnatssolen.

17 km uden for byen ICEHOTEL, som er en af Sveriges mest berømte seværdigheder. Her den nye is Hotellet er bygget hver vinter, hvilket glæder overnattende gæster fra december til april. Hotellet har to restauranter, og er kendt for sin kunstneriske is interiør.

Kiruna kirke fra 1909 er også en populær attraktion i byen. Kirken er inspireret af det samiske telt-lignende bygninger, og har modtaget flere priser for sit smukke arkitektur.

Es Range Space Center ligger 45 km uden for byen og en raket opsendelsesstedet og en besøgscenter. Stedet er åbent fra juli til august, og er en stor turistattraktion for rummet entusiaster.

Kiruna Airport ligger 9 km udenfor byens centrum og er den nordligste lufthavn i Sverige.

Dansk