Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Skellefteå

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Skellefteå inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Skellefteå miniguide

Billeje Skellefteå

Biludlejning Skellefteå – Foto: © Jörgen Lundqvist

Skellefteå, som har ca. 33.000 indbyggere, beliggende i Västerbotten Amt – 94 miles syd for Piteå og 136 km nord for Umeå .Skellefteälven løber gennem byen, og afstanden fra centrum af flodens udløb i Den Botniske Bugt er ca. 15 km. Der er Skelleftehamn (ca. 3200 indbyggere), der tjener som Skellefteå “port”.

Skellefteå gradvist udviklet sig til en by fra omkring 1730 indtil fulde handelsrettigheder blev opnået i 1845. En kirke havde imidlertid været her siden de 1100’s. Dagens vigtigste kirke, Skellefteå Landsförsamlings Kirke, blev påbegyndt i den 1300’s – men senere både blevet væsentligt opgraderet og udvidet. Sammen med Bonn-distriktet Stan (som omfatter 116 overlevende såkaldte “kyrkstugor”) og Sveriges ældste træbro (Lejonströmsbron fra 1737) omfattede kirke i et kulturelt område kaldet “Skellefteå sockencentrum. Dette område er byens største turistattraktion.

Skellefteå har også mange friluftsakiviteter at byde på – sommer og vinter. Der findes flere typer af vintersport spillesteder i og omkring byen – og sommeren er så gode muligheder for floden fiskeri. Desuden er der flere attraktioner for børn, såsom sommer park Lilleput Land og Badeland Vitbergsbadet (som for øvrigt også er attraktive for voksne).

De regionale lufthavn Skellefteå flygplats er 20 km syd for byen – og har faste ruter til Stockholm (Arlanda) .

Dansk