Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Skellefteå

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Skellefteå inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Skellefteå miniguide

Billeje Skellefteå
Biludlejning Skellefteå – Foto: © Jörgen Lundqvist

Skellefteå, som har ca. 33.000 indbyggere, beliggende i Västerbotten Amt – 94 miles syd for Piteå og 136 km nord for Umeå .Skellefteälven løber gennem byen, og afstanden fra centrum af flodens udløb i Den Botniske Bugt er ca. 15 km. Der er Skelleftehamn (ca. 3200 indbyggere), der tjener som Skellefteå “port”.

Skellefteå gradvist udviklet sig til en by fra omkring 1730 indtil fulde handelsrettigheder blev opnået i 1845. En kirke havde imidlertid været her siden de 1100’s. Dagens vigtigste kirke, Skellefteå Landsförsamlings Kirke, blev påbegyndt i den 1300’s – men senere både blevet væsentligt opgraderet og udvidet. Sammen med Bonn-distriktet Stan (som omfatter 116 overlevende såkaldte “kyrkstugor”) og Sveriges ældste træbro (Lejonströmsbron fra 1737) omfattede kirke i et kulturelt område kaldet “Skellefteå sockencentrum. Dette område er byens største turistattraktion.

Skellefteå har også mange friluftsakiviteter at byde på – sommer og vinter. Der findes flere typer af vintersport spillesteder i og omkring byen – og sommeren er så gode muligheder for floden fiskeri. Desuden er der flere attraktioner for børn, såsom sommer park Lilleput Land og Badeland Vitbergsbadet (som for øvrigt også er attraktive for voksne).

De regionale lufthavn Skellefteå flygplats er 20 km syd for byen – og har faste ruter til Stockholm (Arlanda) .