Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Umeå

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Umeå inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Umeå miniguide

Billeje Umeå

Biludlejning Umeå – Foto: © Mikael Lindmark

Umeå er det administrative center for Västerbotten Amt. Byen har ca. 76.000 indbyggere og er beliggende ca. 15 km fra kysten af Den Botniske Bugt. Ume ALV pass midten og slutningen af det vi finder den lille by Sund Holm (ca. 8000 inviterer organisere sig), der fungerer som Umeå havn.

Umeå har i de seneste år investeret kraftigt i kunst og kultur – og derfor er udpeget som Europæisk Kulturhovedstad 2014. Det havde en række af større kulturelle begivenheder her, især i musik. De vigtigste er Umeå Jazz Festival, Umeå folkemusik festival, Umeå Open, Punk Festival, House of Metal og MADE Festival (Musik, kunst, dans – Etcetera).

Ellers er der flere interessante museer i Umeå. Den mest berømte er Bild Museum (moderne kunst), Svenska Skidmuseet, Västerbotten Museum og Sculpture Umedalen (en skulpturpark med permanent anlæg – men viser også skiftende udstillinger).

Umeå Lufthavn City Airport ligger 4 km uden for byen – og fra Holmsund der er færge til Vaasa i Finland

Dansk