Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Umeå

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Umeå inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Umeå miniguide

Billeje Umeå

Biludlejning Umeå – Foto: © Mikael Lindmark

Lige nu kan du leje en bil billigt i Umeå. Med vores hjælp kan du komme rundt nemt og hurtigt, når du skal rejse i Sverige. Offentlig transport eller en cykel kan ikke give dig samme tryghed og frihed. Hos os kan du finde en lang række lejebiler. Vi har en bil til ethvert behov. Prisen burde heller ikke være nogen hindring, da vi har biler til ethvert budget. Så kig ind på vores hjemmeside og læs mere.

Guide til Umeå

Overvejer du også at rejse til Umeå? Denne lille by i det østlige Sverige har masser at byde på, uanset om du er den aktive type eller kulturelt interesseret. Der er masser af museer og kulturelle institutioner. Her er blandt andet Västerbottens Museum, som har et åbent område med historiske byggerier. Derudover er der inde i museet historier om Sami-folket, og traditionelle måder at stå på ski på. Denne by er også fuld af liv, da det er en universitetsby. Energien fra de studerende mærkes ret hurtigt, når man går en tur igennem byen.

Umeå universitet har i dag ca. 37.000 studerende og 4.200 ansatte. Universitet blev grundlagt i 1965, og har haft stor betydning for byens udvikling. Byens indbyggertal er steget fra 50.000 til 121.000 siden opførelsen af universitetet. Udviklingen fortsætter i dag, og det skønnes, at byen vokser med 1.100 indbyggere om året. Ud over byens akademiske profil er Umeå også ret stærk økonomisk. Her finder man virksomheder som ABB, Volvo og Siemens. Denne lille by er på trods af størrelsen meget velstillet, og det kan ses på mange områder af byen. Book din billet i dag, og oplev skønne Umeå.

  • Umeå er den 13.-største by i Sverige.
  • Umeå var Europæisk Kulturhovedstad i 2014.
  • Umeå ligger ved “The Blue Highway”, som er en kendt rute for turister.

Nordlyset skal ses mindst én gang i livet! Det er et unikt fænomen, som ikke kan ses alle steder i verden. Sæsonen for nordlys begynder først i september, og den strækker sig helt til slutningen af marts. I denne periode kan man opleve naturen fra dens smukkeste side i Umeå. I vinterhalvåret er der også rig mulighed for at få mange andre gode oplevelser. Bl.a. kan du prøve at køre igennem sneen i en hestetrukket kane. På bagsædet kan du putte dig i et varmt tæppe og nyde udsigten til naturen.

Når du har prøvet en tur i slæden med hestene, kan du tage med ud og fotografere nordlyset. Her kan det lokale outdoor-center Granö Beckasin hjælpe dig med at tage billeder af de flotte farver. Hvis du lytter godt efter, så vil du høre lyde, som får dig til at tro, at nordlyset trækker vejret. Du bør også prøve at overnatte i en tipi fra Aurora Tepee. Bare rolig, du vil med garanti få varmen og kunne sove trygt. I denne tipi er der nemlig rigelig plads til en dobbeltseng.

Lej en bil og oplev Umeå

Der er masser at opleve i Umeå med en lejebil. Det første er Umeå Stadssprint. Det er en konkurrence, hvor gaderne i byen bliver lavet om til skibaner. Deltagerne bliver inddelt i tre kategorier: En for atleter, en for virksomheder og en for familier. Hvis du er til Heavy Metal, så er Umeå det rette sted. House of Festival er en festival i februar, som varer i to dage. Her spiller alle slags Heavy Metal-bands. Du kan bl.a. få en koncertoplevelse med Doro eller Marduk. Her er rig lejlighed til at give den gas.

Der er masser af ting at opleve i Umeå. Her kan du bl.a. opleve kulturen fra de indfødte i Sverige. I marts måned finder Sami Week sted. Denne begivenhed er med til at hylde og opretholde Sami-kulturen med en masse sjove aktiviteter, som forestillinger, foredrag og udstillinger. Samerne er kendt for at befolke et område, der strækker sig over Sverige, Norge, Finland og Rusland. Derudover er Umeå kendt for sin litteraturfestival, som kaldes Littfest. Formålet med festivalen er at sætte fokus på litteratur fra en så objektiv vinkel som mulig. Derudover er den også et samlingssted for litteraturinteresserede.

Tag med til Nolia Trädgård, som er en offentlig begivenhed. Sammen med 8000 andre besøgende ken du besøge denne event, som byder på masser af foredrag og shoppingmuligheder. Alt dette foregår i en stor have. Sjovt nok kan man også få en bid af Island i Umeå. En gang om året afholdes det årlige træf for islandske heste. Dette arrangement afholdes indendørs, hvor hestene bl.a. konkurrerer i væddeløb.

Ud over hestevæddeløb er der også musikalske indslag i Umeå. I maj måned kan du opleve Brännbollsyran, som er den største musikfestival i Sverige. Festivalen er kendt for at hente internationale navne som Martin Garrix og Lil Pump. Denne musikfestival er helt sikkert et besøg værd. Hvis du hellere vil være aktiv, så er Toughest noget for dig. Toughest er en forhindringsbane, som sættes op en gang om året. Her kan du få styret din lyst til at løbe, gå eller jogge. Udfordringerne ændrer sig fra år til år, og indtil videre har 120.000 deltaget.

Lufthavn

Hvis du vil til Umeå, kan det anbefales at flyve til Umeå Lufthavn. Lufthavnen ligger i den sydlige del af byen med forbindelser til centrum. Der er kun ca. 5 km fra lufthavnen til centrum. Du kan afhente en lejebil i lufthavnen og dermed komme nemt ind til bymidten. Der er mulighed for at leje bil hos enten Sixt, Avis eller Hertz. Med en lejebil kommer du nemt og hurtigt rundt i lokalområdet.

Ikke langt fra Umeå ligger venskabsbyen Vaasa. Vaasa ligger dog i Finland og på den modsatte side af Den Botniske Bugt, og inkl. færgeoverfart tager turen knap fem timer. Vaasa er omtrent på størrelse med Umeå, og er fuld af liv. Der er rig mulighed for at gå på opdagelse inden for kultur, underholdning og natur. Omkring 70% af indbyggerne er finsktalende, og ca. 25% har svensk som modersmål. Det betyder, at byen er rig på forskellige kulturer og sprog. Det ser man bl.a. i arkitekturen og den generelle stemning.

Infrastrukturen i Vaasa er god, uanset om du er ude morgen eller aften. Der er både busser og tog til at komme rundt andre steder i Finland. Med en lejebil er du dog uafhængig af køreplaner og evt. aflysninger eller forsinkelser. Det er sjældent, man oplever køer i trafikken, så uanset om du lejer en bil eller tager bussen skal nu nok komme hurtigt frem. Så fortvivl ikke, lej en bil allerede i dag, og oplev også Finland i forbindelse med dit ophold i Umeå.

Trafik

Infrastrukturen i Umeå er god, og der er bl.a. to motorveje, som går tæt forbi byen. Hvis du en dag foretrækker at lade bilen stå, så kan du tage bussen fra Vasaplan og komme rundt til forskellige steder i centrum. Derudover kan du tage Botniabanen. Det er et tog, som følger kysten, og undervejs er der en unik udsigt over Den Botniske Bugt. Jernbanen blev indviet i 2010, så den er forholdsvis moderne.

Jernbanestrækningen er 190 km lang og har flere tunneler, som er op til 25 km lange. Med Botniabanen kan du komme til Stockholm inden for 6½ time. Stockholm er en utrolig smuk by med masser af liv. Stockholm minder på mange områder om København, men den har dog sit eget præg. Når du har lejet en bil, kan du bl.a. tage Wasaline-færgen til Vaasa i Finland. Derudover kan du tage “The Blue Highway”, som fører dig direkte til Norge eller Rusland.

Mulighederne i Umeå er mange. Hvis du har brug for en getaway med enten din kæreste eller familie, så hold dig ikke tilbage. Vi sikrer dig pålidelige og billige priser på bl.a. biludlejning. Med din egen bil kan du nå sikkert og hurtigt frem til lige hvad du vil opleve. Du skal ikke stå i regnen og vente på en bus eller blive ramt af kulden, hvis du cykler. Umeå er også bedst at opleve i bil, da du har mulighed for at besøge områderne omkring byen. Hold dig ikke tilbage – oplev den lille by i dag.

Dansk