Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mariestad

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mariestad inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mariestad miniguide

Billeje Mariestad

Biludlejning Mariestad – Foto: © Wigulf

Mariestad (15.500 indbyggere i 2005) ligger i den sydvestlige del af Sverige og tilhører Västra Götaland Amt.Det er beliggende på Sveriges største sø, Vänern, og er kendt for sine smukke skærgård med mange øer og holme.I sommeren er der en stor båd trafikken på Lake Vänern, og stor svømning.

Mariestad blev grundlagt i 1583, og i Gamla Stan er en af landets bedst bevarede centrum – med smukke træhuse og katedralen fra 1593.

Centralt placeret i Mariestad Valbo Museum, som er en af byens turistattraktioner. Museet udstiller, hvor de besøgende kan lære om det distrikt og byens historie, Stone Age og indtil 1900-tallet.I opbygningen af museet.

I modsat fald sejltur til den smukke ø Brommö en stor turistattraktion. Øen er bilfri, men det er populært for turister at leje cykler ved færgen landing. På nordsiden af øen er den smukke badning sted “Stora Know Sand”. En anden ø, der er et besøg værd i Vänern, Djuro – som er en national park med rige natur og dyreliv.

Mariestad også kulturelle steder, herunder teater, koncertsteder og kunstgallerier, og det har spændende butikker og udendørs markeder i sommer.

Nærmeste lufthavn er Örebro Airport, der ligger 111 km nord for Mariestad.

Dansk