Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Mariestad

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mariestad inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mariestad miniguide

Billeje Mariestad
Biludlejning Mariestad – Foto: © Wigulf

Mariestad (15.500 indbyggere i 2005) ligger i den sydvestlige del af Sverige og tilhører Västra Götaland Amt.Det er beliggende på Sveriges største sø, Vänern, og er kendt for sine smukke skærgård med mange øer og holme.I sommeren er der en stor båd trafikken på Lake Vänern, og stor svømning.

Mariestad blev grundlagt i 1583, og i Gamla Stan er en af landets bedst bevarede centrum – med smukke træhuse og katedralen fra 1593.

Centralt placeret i Mariestad Valbo Museum, som er en af byens turistattraktioner. Museet udstiller, hvor de besøgende kan lære om det distrikt og byens historie, Stone Age og indtil 1900-tallet.I opbygningen af museet.

I modsat fald sejltur til den smukke ø Brommö en stor turistattraktion. Øen er bilfri, men det er populært for turister at leje cykler ved færgen landing. På nordsiden af øen er den smukke badning sted “Stora Know Sand”. En anden ø, der er et besøg værd i Vänern, Djuro – som er en national park med rige natur og dyreliv.

Mariestad også kulturelle steder, herunder teater, koncertsteder og kunstgallerier, og det har spændende butikker og udendørs markeder i sommer.

Nærmeste lufthavn er Örebro Airport, der ligger 111 km nord for Mariestad.