Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Vaxjo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Vaxjo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Vaxjo miniguide

Billeje Vaxjo
Biludlejning Vaxjo – Foto: © Lars Aronsson

Vaxjo er en by med ca. 60.000 beboere, beliggende i det sydlige Sverige – landskabet af Småland.Det er det administrative center i Kronoberg Amt. Växjö, som er omgivet af søer på alle sider, herunder benævnt “Europas grønneste by.”

Der er flere interessante museer i Växjö – herunder Småland Museum (svensk Glass Museum), og Regementsmuseet Psykiatrihistoriska museum. Ellers Växjö Domkyrka en betydelig attraktion. De ældste dele er
fra middelalderen, men i løbet af 1800 – og 1900-tals kirke blev stærkt ombygget. Det er kendt for sine to slanke, elegante tårn.

Af historiske monumenter, er der tre slotte i og omkring byen, som alle er populære destinationer: Kronoberg Slotsruin (den ældste del fra 1400-tallet) – som er placeret på en ø i Helgasjön, Bergkvara Castle (1470’erne) – 6 km vest for centrum og den meget yngre Tele Borg’s Castle (1800) lige syd for byen.

De regionale lufthavn Småland Lufthavn er ca. 5 km nord for Växjö centrum.