Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Vaxjo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Vaxjo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Vaxjo miniguide

Billeje Vaxjo

Biludlejning Vaxjo – Foto: © Lars Aronsson

Vaxjo er en by med ca. 60.000 beboere, beliggende i det sydlige Sverige – landskabet af Småland.Det er det administrative center i Kronoberg Amt. Växjö, som er omgivet af søer på alle sider, herunder benævnt “Europas grønneste by.”

Der er flere interessante museer i Växjö – herunder Småland Museum (svensk Glass Museum), og Regementsmuseet Psykiatrihistoriska museum. Ellers Växjö Domkyrka en betydelig attraktion. De ældste dele er
fra middelalderen, men i løbet af 1800 – og 1900-tals kirke blev stærkt ombygget. Det er kendt for sine to slanke, elegante tårn.

Af historiske monumenter, er der tre slotte i og omkring byen, som alle er populære destinationer: Kronoberg Slotsruin (den ældste del fra 1400-tallet) – som er placeret på en ø i Helgasjön, Bergkvara Castle (1470’erne) – 6 km vest for centrum og den meget yngre Tele Borg’s Castle (1800) lige syd for byen.

De regionale lufthavn Småland Lufthavn er ca. 5 km nord for Växjö centrum.

Dansk