Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Östersund

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Östersund inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Östersund miniguide

Billeje Østersund

Biludlejning Østersund – Foto: © Jesus Corrius

Östersund er beliggende i Sverige og er det administrative centrum for Jämtland County.Byen – der blev grundlagt i 1786 – har ca. 44.000 indbyggere.

Östersund markedsføres som “Winter City” – og mange af attraktionerne er faktisk relateret til vintersport. Her har været afholdt store mesterskaber i både speed skating, skiskydning, langrendsture og sne-cross.

Byen er ellers kendt som en cafe-og kulturcenter – og blandt kulturinstitutioner er nok Jamtli (Jämtland County Council Museum) er bedst kendt. Det er en lokal-og kulturhistorie, som også lagde stor vægt på dramatiseret historie formidling. Også Jämtland flyvning og Lotta museum og Gaaltije (Sydsamisk Cultural Centre) er et populært turistmål i Östersund.

Den nærmeste lufthavn er Åre Östersund Airport , der ligger i Frösön – ca. 12 km vest for centrum.

Dansk