Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Östersund

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Östersund inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Östersund miniguide

Billeje Østersund
Biludlejning Østersund – Foto: © Jesus Corrius

Östersund er beliggende i Sverige og er det administrative centrum for Jämtland County.Byen – der blev grundlagt i 1786 – har ca. 44.000 indbyggere.

Östersund markedsføres som “Winter City” – og mange af attraktionerne er faktisk relateret til vintersport. Her har været afholdt store mesterskaber i både speed skating, skiskydning, langrendsture og sne-cross.

Byen er ellers kendt som en cafe-og kulturcenter – og blandt kulturinstitutioner er nok Jamtli (Jämtland County Council Museum) er bedst kendt. Det er en lokal-og kulturhistorie, som også lagde stor vægt på dramatiseret historie formidling. Også Jämtland flyvning og Lotta museum og Gaaltije (Sydsamisk Cultural Centre) er et populært turistmål i Östersund.

Den nærmeste lufthavn er Åre Östersund Airport, der ligger i Frösön – ca. 12 km vest for centrum.