Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Östersund Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Östersund Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Östersund Lufthavn miniguide

Billeje Østersund Lufthavn

Biludlejning Østersund Lufthavn

Åre Östersund Airport (OSD), også kendt som Östersund-Frösön lufthavn, som ligger 11 km vest for Östersund og 94 km øst for Åre .Der er en lufthavnsbus mellem Östersund og lufthavnen i forbindelse med SAS-afgange. Avis, Hertz og Europcar, de biludlejningsfirmaer, der tilbyder deres service i lufthavnen.

380 000 passagerer besøgte Östersund Airport i 2008, er det 9 største lufthavn i Sverige .Bortset fra Trondheim er ingen faste internationale ruter fra Åre Östersund Airport, men det er mere charterfly. Om vinteren kommer charterfly til lufthavnen i forbindelse med skiturisme.

Åre Östersund Airport har et lille udvalg af butikker og spise-drikke steder. Det har trådløst internet og mødelokaler. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk