Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Åre

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Åre inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Åre miniguide

Billeje Åre

Biludlejning Åre

Åre er en landsby med ca. 1.200 indbyggere i Jämtland County, Sverige – og blev i 1700 – og 1800-tallet kendt som kursted.Allerede i 1100-tallet pilgrimme strømmede til Åre gamle kirke.

Turismen er således et gammelt og meget traditionelt erhverv i Åre, der i dag er primært kendt som en af Sveriges mest populære skisportssteder. Allerede i 1910 havde Åre en sten sti, som stadig er i drift, og som har sin oprindelse i Åre Square (398 meter) – og slutter på Fjällgården (556 m). I 1940 var også Sveriges første skilift bygget her.

Andre seværdigheder i Åre til den tidligere nævnte Åre kirke nævnt. Den ældste del stammer fra 1100-tallet, og i 1700-tallet blev kirken meget kraftfuld udvidet. Ellers Tännforsen (en af Sveriges største vandfald, med et fald på 38 m) og den samme by Njaarke populære destinationer i området omkring Åre.

Den nærmeste lufthavn er Åre Östersund Airport, der ligger i Frösön – ca. 94 km øst for Åre.

Dansk