Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Åre

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Åre inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Åre miniguide

Billeje Åre
Biludlejning Åre

Åre er en landsby med ca. 1.200 indbyggere i Jämtland County, Sverige – og blev i 1700 – og 1800-tallet kendt som kursted.Allerede i 1100-tallet pilgrimme strømmede til Åre gamle kirke.

Turismen er således et gammelt og meget traditionelt erhverv i Åre, der i dag er primært kendt som en af Sveriges mest populære skisportssteder. Allerede i 1910 havde Åre en sten sti, som stadig er i drift, og som har sin oprindelse i Åre Square (398 meter) – og slutter på Fjällgården (556 m). I 1940 var også Sveriges første skilift bygget her.

Andre seværdigheder i Åre til den tidligere nævnte Åre kirke nævnt. Den ældste del stammer fra 1100-tallet, og i 1700-tallet blev kirken meget kraftfuld udvidet. Ellers Tännforsen (en af Sveriges største vandfald, med et fald på 38 m) og den samme by Njaarke populære destinationer i området omkring Åre.

Den nærmeste lufthavn er Åre Östersund Airport, der ligger i Frösön – ca. 94 km øst for Åre.