Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lund

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lund inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lund miniguide

Billeje Lund

Biludlejning Lund

Lund ligger i det sydlige Sverige , og ejendom Skåne County.Byen har 76.200 indbyggere (2005), mens hele kommunen har en befolkning på 109 tusind (2009). Det ligger nær Øresund – cirka 17 km nordøst for Malmö , og kun 60 km fra den danske hovedstad København.

Lund blev grundlagt omkring år 990, og er et af landets ældste byer. Lund er bedst kendt for sit universitet, som blev indviet i 1882, og har i øjeblikket ca. 30.000 studerende.

Byen har et rigt kulturliv med teatre, museer, kunst gallerier og koncertsteder. Desuden har byen gode indkøbsmuligheder og et pulserende natteliv. Arkitekturen i byen består af en blanding af det gamle centrum og moderne bygninger.

Lund Domkyrka fra de 1100’s er et af de mest besøgte attraktioner. Andre turistattraktioner i byen er: Cultural History Museum, Lund gamle observatorium fra 1867, Lunds Konsthall – med svenske og nordiske samtidskunst, Skitser Museum, Zoologisk Museum, Historisk Museum – Domkirken Museum og middelalderlige udstilling og byens botaniske have – med over 7000 forskellige planter.

Nærmeste lufthavn Malmö – Sturup Airport , som ligger 26 km sydøst for Lund.

Dansk