Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lund

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lund inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lund miniguide

Billeje Lund
Biludlejning Lund

Lund ligger i det sydlige Sverige, og ejendom Skåne County.Byen har 76.200 indbyggere (2005), mens hele kommunen har en befolkning på 109 tusind (2009). Det ligger nær Øresund – cirka 17 km nordøst for Malmö, og kun 60 km fra den danske hovedstad København.

Lund blev grundlagt omkring år 990, og er et af landets ældste byer. Lund er bedst kendt for sit universitet, som blev indviet i 1882, og har i øjeblikket ca. 30.000 studerende.

Byen har et rigt kulturliv med teatre, museer, kunst gallerier og koncertsteder. Desuden har byen gode indkøbsmuligheder og et pulserende natteliv. Arkitekturen i byen består af en blanding af det gamle centrum og moderne bygninger.

Lund Domkyrka fra de 1100’s er et af de mest besøgte attraktioner. Andre turistattraktioner i byen er: Cultural History Museum, Lund gamle observatorium fra 1867, Lunds Konsthall – med svenske og nordiske samtidskunst, Skitser Museum, Zoologisk Museum, Historisk Museum – Domkirken Museum og middelalderlige udstilling og byens botaniske have – med over 7000 forskellige planter.

Nærmeste lufthavn Malmö – Sturup Airport , som ligger 26 km sydøst for Lund.