Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Jönköping

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jönköping inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Jönköping miniguide

Billeje Jönköping

Biludlejning Jönköping

Jönköping ligger i den sydøstlige del af Sverige , og er amtet sæde i Jönköping Amt.Byen repræsenterer den nordlige del af landskabet Småland. Den tidligere selvstændig by Husqvarna er i dag en by med Jönköping.Jönköping Kommune, som ligger ved den sydlige ende af Polstret – Sveriges næststørste sø, har 126.100 indbyggere (2009), og i centrum live omkring 80.000 indbyggere.

Byen har et rigt kulturliv med museer, kunst gallerier, teatre og koncertsteder. I centrum er behageligt gågader med butikker, caféer og restauranter. Lidt off-center er også den mall A6 Center, der har over 75 butikker.

Nogle af de mest populære turistattraktioner i Jönköping er: Sofia kyrkan fra 1888, City Hall fra 1699, Open Air Museum, John Bauer Museum, match museum, radio museum og by park – som er en grøn oase i midten med legeplads, minigolf, fugl museum og en mini zoo.

Jönköping Science Center – et populært science center med interaktive udstillinger, er en stor attraktion for hele familien.Det samme er Rosenlundsbadet – byens vandland.

En anden seværdighed i Jönköping er Vätterstranden – en fantastisk strand i centrum. Det er også muligt at tage en båd tur med M / S Nya Skärgården Polstret på søen.

Byens lufthavn – Jönköping Lufthavn – ligger 15 km sydvest for centrum og har direkte ruter til sådanne Stockholm og København (Danmark).

Dansk