Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Jönköping

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jönköping inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Jönköping miniguide

Billeje Jönköping
Biludlejning Jönköping

Jönköping ligger i den sydøstlige del af Sverige, og er amtet sæde i Jönköping Amt.Byen repræsenterer den nordlige del af landskabet Småland. Den tidligere selvstændig by Husqvarna er i dag en by med Jönköping.Jönköping Kommune, som ligger ved den sydlige ende af Polstret – Sveriges næststørste sø, har 126.100 indbyggere (2009), og i centrum live omkring 80.000 indbyggere.

Byen har et rigt kulturliv med museer, kunst gallerier, teatre og koncertsteder. I centrum er behageligt gågader med butikker, caféer og restauranter. Lidt off-center er også den mall A6 Center, der har over 75 butikker.

Nogle af de mest populære turistattraktioner i Jönköping er: Sofia kyrkan fra 1888, City Hall fra 1699, Open Air Museum, John Bauer Museum, match museum, radio museum og by park – som er en grøn oase i midten med legeplads, minigolf, fugl museum og en mini zoo.

Jönköping Science Center – et populært science center med interaktive udstillinger, er en stor attraktion for hele familien.Det samme er Rosenlundsbadet – byens vandland.

En anden seværdighed i Jönköping er Vätterstranden – en fantastisk strand i centrum. Det er også muligt at tage en båd tur med M / S Nya Skärgården Polstret på søen.

Byens lufthavn – Jönköping Lufthavn – ligger 15 km sydvest for centrum og har direkte ruter til sådanne Stockholm og København (Danmark).