Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Fagersta

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fagersta inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

miniguide

Billeje Fagersta

Biludlejning Fagersta

Fagersta er Västermanlands County i det centrale Sverige og har omkring 11.000 indbyggere (2008).Byen har siden 1600 været et vigtigt center for jern-og stålindustrien.

Fagersta har frodige landskab og gode muligheder for rekreation og udendørs aktiviteter. Den indeholder en lang række butikker og restauranter, kunstgallerier, samt både indendørs og udendørs pool.

Biggest turistattraktion i Fagersta er Engel’s brug – jern mølle fra 1600 – 1800’s, der betragtes som verdens førende industrielle hukommelse, og er noteret på UNESCO’s World Heritage List.Her kan man se overlevende bygninger, hytter, værksted og kontorer, og lære om, hvordan de på det tidspunkt arbejdede og boede.

Den Engel’s Oljefabrik fra 1875 er en af de seværdigheder i byen. Dette er nu et museum, og omtales som “verdens ældste overlevende olieraffinaderi. Museet ligger i Barron, kaldet folkemunde “Oljeön.

En anden seværdighed i området er Västerfors hembygdsgård ved Ström Holms Kanal, der også Västerfor Kirke fra 1827 er beliggende.

Nærmeste lufthavne er Västerås Lufthavn (74 km) , Borlänge Lufthavn (76 km) og Örebro Airport (146 km fra Fagersta).

Dansk