Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Fagersta

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fagersta inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

miniguide

Billeje Fagersta
Biludlejning Fagersta

Fagersta er Västermanlands County i det centrale Sverige og har omkring 11.000 indbyggere (2008).Byen har siden 1600 været et vigtigt center for jern-og stålindustrien.

Fagersta har frodige landskab og gode muligheder for rekreation og udendørs aktiviteter. Den indeholder en lang række butikker og restauranter, kunstgallerier, samt både indendørs og udendørs pool.

Biggest turistattraktion i Fagersta er Engel’s brug – jern mølle fra 1600 – 1800’s, der betragtes som verdens førende industrielle hukommelse, og er noteret på UNESCO’s World Heritage List.Her kan man se overlevende bygninger, hytter, værksted og kontorer, og lære om, hvordan de på det tidspunkt arbejdede og boede.

Den Engel’s Oljefabrik fra 1875 er en af de seværdigheder i byen. Dette er nu et museum, og omtales som “verdens ældste overlevende olieraffinaderi. Museet ligger i Barron, kaldet folkemunde “Oljeön.

En anden seværdighed i området er Västerfors hembygdsgård ved Ström Holms Kanal, der også Västerfor Kirke fra 1827 er beliggende.

Nærmeste lufthavne er Västerås Lufthavn (74 km), Borlänge Lufthavn (76 km) og Örebro Airport (146 km fra Fagersta).