Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Arvika

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Arvika inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Arvika miniguide

Billeje Arvika
Biludlejning Arvika

Arvika er en lille by i det vestlige Sverige med 14.200 indbyggere (2007), og hører til Värmland County.Det er beliggende ved Lake Glafsfjorden, som har forbindelse med vaner (Sveriges største sø) via Byälven.

Arvika er kendt for sit rige kulturliv, og har flere gallerier og museer. Rack City Museum er den bedst kendte – en kunst, der viser værker fra medlemmer af den såkaldte “Rack City Colony” (en gruppe af svenske kunstnere, som samledes i Arvika efter det sidste århundrede). Museet har en udstilling af kendte værker og smukke skulpturer, og webstedet har også en café og museumsbutik.

En anden turistattraktion i Arvika er Fordonsmuseet – med en udstilling af veteranbiler, motorcykler og hestetrailere. Arvika har også en dejlig by park i 1913 med fugledam, blomsterbed og skulpturer.
Lidt uden for byen er både et naturreservat og flere strande.

Arvika har flere årlige musikfestivaler – hvor Arvika festival er den mest populære. Dette er holdt hver sommer og trækker mange turister til byen.

Den nærmeste lufthavn er Karlstad Airport, der ligger 62 km sydøst for Arvika.