Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Arvika

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Arvika inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Arvika miniguide

Billeje Arvika

Biludlejning Arvika

Arvika er en lille by i det vestlige Sverige med 14.200 indbyggere (2007), og hører til Värmland County.Det er beliggende ved Lake Glafsfjorden, som har forbindelse med vaner (Sveriges største sø) via Byälven.

Arvika er kendt for sit rige kulturliv, og har flere gallerier og museer. Rack City Museum er den bedst kendte – en kunst, der viser værker fra medlemmer af den såkaldte “Rack City Colony” (en gruppe af svenske kunstnere, som samledes i Arvika efter det sidste århundrede). Museet har en udstilling af kendte værker og smukke skulpturer, og webstedet har også en café og museumsbutik.

En anden turistattraktion i Arvika er Fordonsmuseet – med en udstilling af veteranbiler, motorcykler og hestetrailere. Arvika har også en dejlig by park i 1913 med fugledam, blomsterbed og skulpturer.
Lidt uden for byen er både et naturreservat og flere strande.

Arvika har flere årlige musikfestivaler – hvor Arvika festival er den mest populære. Dette er holdt hver sommer og trækker mange turister til byen.

Den nærmeste lufthavn er Karlstad Airport, der ligger 62 km sydøst for Arvika.

Dansk