Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kalmar

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kalmar inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kalmar miniguide

Billeje Kalmar

Biludlejning Kalmar

Kalmar ligger på den sydøstlige kyst af Sverige, Kalmar County og tilhører det svenske landskab Småland. Center har omkring 35.000 indbyggere, og det skønnes, forstæder – stigende befolkning på 61.000 indbyggere (2008). Det ligger på Kalmarsund – de farvande mellem den svenske fastland og øen Öland i Østersøen. Det er muligt at køre til øen via Öland Bridge.

Kalmar er en af Sveriges ældste byer, og har sandsynligvis været beboet siden stenalderen.
I Kalmar har gode indkøbsmuligheder lejlighed – både i butikkerne og i indkøbscentre, og i byen er gode restauranter og pubber.

Byens største turistattraktion er den gamle by i Kalmar Slot fra 1500-tallet. Slottet er åbent for offentligheden, og har permanente udstillinger. I modsat fald Kalmar Domkirke fra 1700-tallet er et besøg værd, og Stadsparken – Når Kalmar Kunstmuseum er beliggende.Art Museum er først og fremmest udstilling af moderne kunst.

Langs kysten er smukke strande, som er en attraktion for turister om sommeren.

Kalmar lufthavn ligger 5 km vest for byen, og har direkte fly til Stockholm

Dansk