Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kristianstad

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kristianstad inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kristianstad miniguide

Billeje Kristianstad
Biludlejning Kristianstad

Kristianstad (33.100 indbyggere i 2006) ligger i det sydlige Sverige, og ejendom Skåne County.Byen er det administrative center for Kristianstad kommune, samt et kommercielt og kulturelt centrum for regionen.

Kristianstad ligger ved søen “Hammarsjön” – ca. 20 km vest for Hanøbugten i Østersøen. Dele af Kristianstad ligger under havets overflade, og Sveriges laveste punkt (2,41 meter under havets overflade) er placeret her.

I hjertet af Kristianstad er gode indkøbsmuligheder med butikker og caféer og byens største attraktion – “Heliga Trefaldighetskyrkan” fra 1628 – ligger også i centrum, lige ved Stora Torget.

Et andet turistattraktioner i Kristianstad er Region Museum – et museum for lokal kultur, historie, kunst og film. Der er også byens jernbane museum. Hertil kommer, Stora Kronohuset fra 1840 være et besøg værd og Bastion Konungen – en genskabt 1700-tallet bastion, som så Kristianstad var en fæstning.

Der er gode muligheder for badning i Kristianstad, både udendørs og indendørs. Tivoli i byen – som både har legeplads, fugledam og cafe også huser vandland Tivoli badeværelse – en attraktion for hele familien.

Kristianstad Airport ligger 15 km syd for centrum.