Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kristianstad

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kristianstad inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kristianstad miniguide

Billeje Kristianstad

Biludlejning Kristianstad

Kristianstad (33.100 indbyggere i 2006) ligger i det sydlige Sverige , og ejendom Skåne County.Byen er det administrative center for Kristianstad kommune, samt et kommercielt og kulturelt centrum for regionen.

Kristianstad ligger ved søen “Hammarsjön” – ca. 20 km vest for Hanøbugten i Østersøen. Dele af Kristianstad ligger under havets overflade, og Sveriges laveste punkt (2,41 meter under havets overflade) er placeret her.

I hjertet af Kristianstad er gode indkøbsmuligheder med butikker og caféer og byens største attraktion – “Heliga Trefaldighetskyrkan” fra 1628 – ligger også i centrum, lige ved Stora Torget.

Et andet turistattraktioner i Kristianstad er Region Museum – et museum for lokal kultur, historie, kunst og film. Der er også byens jernbane museum. Hertil kommer, Stora Kronohuset fra 1840 være et besøg værd og Bastion Konungen – en genskabt 1700-tallet bastion, som så Kristianstad var en fæstning.

Der er gode muligheder for badning i Kristianstad, både udendørs og indendørs. Tivoli i byen – som både har legeplads, fugledam og cafe også huser vandland Tivoli badeværelse – en attraktion for hele familien.

Kristianstad Airport ligger 15 km syd for centrum.

Dansk