Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mjølby

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mjølby inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mjølby miniguide

Billeje Mjølby

Biludlejning Mjølby

Mjölby er en lille by med 12.000 indbyggere, beliggende i Östergötland Amt – mellem den meget større by Linköping (34 km længere mod øst) og Vättern (33 km længere mod vest).

I områderne omkring byen er der talrige historiske relikvier, som også er blandt Mjölby mest besøgte attraktioner. Dette omfatter to store områder med grave fra jernalderen – Kungshöga gravfält og Solberga gravfält. Ellers er der mange overlevende runesten fra vikingetiden inden for en radius af 1 mil fra centrum.

19 km nordvest for Mjölby – i nabobyen Vadstena – ligger et af de største turistattraktioner i denne del af Sverige : Vadstena Kloster.Det blev oprettet i 1346 af Sveriges mest berømte seneste weekend – den Heliga Birgitta. I 1386 blev det brugt som hjemsted for den nydannede Birgittinerordenen. Hvert år vil der være pilgrimsfærd her med deltagere fra mange lande.
Ellers er det smukke landskab omkring Mjölby – og lidt nordvest for centrum, rekreativt område Skogssjöbadet – hvilket er en meget populær destination.

Den nærmeste lufthavn er Linköping City Airport, som ligger ca. 30 km vest for Mjölby.

Dansk