Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Mjølby

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mjølby inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mjølby miniguide

Billeje Mjølby
Biludlejning Mjølby

Mjölby er en lille by med 12.000 indbyggere, beliggende i Östergötland Amt – mellem den meget større by Linköping (34 km længere mod øst) og Vättern (33 km længere mod vest).

I områderne omkring byen er der talrige historiske relikvier, som også er blandt Mjölby mest besøgte attraktioner. Dette omfatter to store områder med grave fra jernalderen – Kungshöga gravfält og Solberga gravfält. Ellers er der mange overlevende runesten fra vikingetiden inden for en radius af 1 mil fra centrum.

19 km nordvest for Mjölby – i nabobyen Vadstena – ligger et af de største turistattraktioner i denne del af Sverige : Vadstena Kloster.Det blev oprettet i 1346 af Sveriges mest berømte seneste weekend – den Heliga Birgitta. I 1386 blev det brugt som hjemsted for den nydannede Birgittinerordenen. Hvert år vil der være pilgrimsfærd her med deltagere fra mange lande.
Ellers er det smukke landskab omkring Mjölby – og lidt nordvest for centrum, rekreativt område Skogssjöbadet – hvilket er en meget populær destination.

Den nærmeste lufthavn er Linköping City Airport, som ligger ca. 30 km vest for Mjölby.