Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Örnsköldsvik

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Örnsköldsvik inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Örnsköldsvik miniguide

Billeje Örnsköldsvik
Biludlejning Örnsköldsvik

Örnsköldsvik er en havneby med smukke øer i Botniske Bugt, mere specifikt i Västernorrland Amt. Det har ca. 29.000 indbyggere, og blev en by så sent som 1894. Det er dog fundet arkæologiske beviser tyder på, at folk boede her så tidligt som i bronzealderen.

Örnsköldsvik er kendt som en idrettsby – og Sveriges mest berømte ishockey, Modo Hockey har sin base her. De spiller deres hjemmekampe i den nye Fjellräven Center, som ligger i havneområdet, som også er tilfælde placering til større koncerter og andre kulturelle begivenheder.

De fleste af Örnsköldsvik har nogen forbindelse til sport – primært forskellige former for vintersport. Det er et stort Skyttis rumme indendørs hal til både floorball som curling. Desuden udendørs faciliteter kan nævnes i form af smukke ski stier om vinteren. Ellers Skyttis arena for den store masse Örnexpo, som bliver afholdt hvert forår, og hvor en række kendte kunstnere optræde. Desuden har byen store skråninger for skihop og alpint skiløb.

De regionale lufthavn Örnsköldsvik flygplats, som ligger 25 km nord for centrum – har faste ruter til Stockholm (Arlanda) og Kiruna.