Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Örnsköldsvik

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Örnsköldsvik inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Örnsköldsvik miniguide

Billeje Örnsköldsvik

Biludlejning Örnsköldsvik

Örnsköldsvik er en havneby med smukke øer i Botniske Bugt, mere specifikt i Västernorrland Amt. Det har ca. 29.000 indbyggere, og blev en by så sent som 1894. Det er dog fundet arkæologiske beviser tyder på, at folk boede her så tidligt som i bronzealderen.

Örnsköldsvik er kendt som en idrettsby – og Sveriges mest berømte ishockey, Modo Hockey har sin base her. De spiller deres hjemmekampe i den nye Fjellräven Center, som ligger i havneområdet, som også er tilfælde placering til større koncerter og andre kulturelle begivenheder.

De fleste af Örnsköldsvik har nogen forbindelse til sport – primært forskellige former for vintersport. Det er et stort Skyttis rumme indendørs hal til både floorball som curling. Desuden udendørs faciliteter kan nævnes i form af smukke ski stier om vinteren. Ellers Skyttis arena for den store masse Örnexpo, som bliver afholdt hvert forår, og hvor en række kendte kunstnere optræde. Desuden har byen store skråninger for skihop og alpint skiløb.

De regionale lufthavn Örnsköldsvik flygplats, som ligger 25 km nord for centrum – har faste ruter til Stockholm (Arlanda) og Kiruna.

Dansk