Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Oskarshamn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Oskarshamn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Oskarshamn miniguide

Billeje Oskarshamn
Biludlejning Oskarshamn – Foto: © Anchor2009

Oskarshamn, der har ca. 26.000 indbyggere, beliggende i Kalmar County, Småland landskabet – specielt ved Kalmarsund i Sverige, som adskiller fastlandet mod syd-svenske kyst fra øen Öland.Byen, som oprindeligt hed Döderhultsvik, blev chartret i 1856, men havde da 1646 havde status af “Köping.

Oskarshamn er en stor havn, og der er færger herfra til Visby på Gotland i løbet af året. I sommeren er der også færgeruter til Byxelkrok på Öland og i den populære ø Blue Jungfrun nordlige Kalmar Sund. Hele øen har status af National Park.
En af de mest besøgte attraktioner, Museum of fornødent treskulptøren “Döderhultarn” (Axel Robert Petersson, 1868-1925) – Dödarhultarmuseet. I samme bygning er også Oskarshamn Sjöfartsmuseum. Desuden er der mange turister, der ville stoppe ved factory outlet i den velkendte Lily Stearinfabrik Holms, der har kastet lys i Oskarshamn siden 1839. En spadseretur i den maleriske gamle by – områder “Svar” og “Fnyket” – er også anbefales.

Oskarshamn flygplats er en regional lufthavn 12 km nord for centrum – der har rutefly til Stockholm (Arlanda).