Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Oskarshamn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Oskarshamn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Oskarshamn miniguide

Billeje Oskarshamn

Biludlejning Oskarshamn – Foto: © Anchor2009

Oskarshamn, der har ca. 26.000 indbyggere, beliggende i Kalmar County, Småland landskabet – specielt ved Kalmarsund i Sverige , som adskiller fastlandet mod syd-svenske kyst fra øen Öland.Byen, som oprindeligt hed Döderhultsvik, blev chartret i 1856, men havde da 1646 havde status af “Köping.

Oskarshamn er en stor havn, og der er færger herfra til Visby på Gotland i løbet af året. I sommeren er der også færgeruter til Byxelkrok på Öland og i den populære ø Blue Jungfrun nordlige Kalmar Sund. Hele øen har status af National Park.
En af de mest besøgte attraktioner, Museum of fornødent treskulptøren “Döderhultarn” (Axel Robert Petersson, 1868-1925) – Dödarhultarmuseet. I samme bygning er også Oskarshamn Sjöfartsmuseum. Desuden er der mange turister, der ville stoppe ved factory outlet i den velkendte Lily Stearinfabrik Holms, der har kastet lys i Oskarshamn siden 1839. En spadseretur i den maleriske gamle by – områder “Svar” og “Fnyket” – er også anbefales.

Oskarshamn flygplats er en regional lufthavn 12 km nord for centrum – der har rutefly til Stockholm (Arlanda).

Dansk