Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Karlskoga

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Karlskoga inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Karlskoga miniguide

Billeje Karlskoga

Biludlejning Karlskoga

Karlskoga er beliggende i det centrale Sverige , og ejendom Örebro County .Byen har omkring 30.000 indbyggere (2007), beliggende ved Lake Möckeln.

Karlskoga er bedst kendt for at være Alfred Nobels hjemby. Alfred Nobel levede sine sidste tre år af livet på Björkborns Herrgård, og i dag er Nobel Museum her. Nobelprisen er kendt verden over og blev indledt af testamente Alfred Nobel i 1895. Ud over Nobel Museum, er også Bofors Industrial her. Besøgende kan få en rundvisning i palæet.
En anden seværdighed i byen er Karlskoga Konsthall – med sit varierede og spændende udstillinger.
Karlskoga Kirke fra 1600-tallet er også et besøg værd.

Ellers Karlskoga tilbyde gode bademuligheder for både udendørs og indendørs. Ved søen Möckeln er flere smukke strande og byens swimming pool “Strand badeværelset” har fire forskellige puljer.

Nærmeste lufthavn er Örebro Airport, der ligger 37 km sydøst for Karlskoga.

Dansk