Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ørebro

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ørebro inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ørebro miniguide

Billeje Ørebro

Biludlejning Ørebro

Örebro (ca. 100.000 indbyggere) er placeret i landskabet Närke, halvvejs mellem Stockholm og grænsen til Norge – floden Svartån flyder ind i søen Hjälmaren.Byens administrative center i Örebro Amt.

Örebro er en gammel by, der går tilbage til 1200-tallet. Det voksede op omkring et middelalderligt slot på en ø i Svartån. Slottet blev bygget omkring 1600 i et slot i renæssancestil, der i dag er Örebro førende turistattraktion.

Andre arkitektoniske attraktioner, St. Nicholas Church (1200-/1300-tallet), Nicolai församlingshem (hvor de ældste dele er fra 1300), Arbetshuset (1740 år) og bor hver Centralpalatset århundrede Art Nouveau (1912-1913).

Örebro er også kendt for sine mange store indkøbscentre – herunder Komplet Thomassen, Kramáre, Träffpunkt og Oscar C, som alle er i byen – og Marie Berg Galleria ca. 9 km syd for byen.

Lufthavnen er Örebro Lufthavn er ca. 12 km vest for centrum.

Dansk