Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ørebro

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ørebro inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ørebro miniguide

Billeje Ørebro
Biludlejning Ørebro

Örebro (ca. 100.000 indbyggere) er placeret i landskabet Närke, halvvejs mellem Stockholm og grænsen til Norge – floden Svartån flyder ind i søen Hjälmaren.Byens administrative center i Örebro Amt.

Örebro er en gammel by, der går tilbage til 1200-tallet. Det voksede op omkring et middelalderligt slot på en ø i Svartån. Slottet blev bygget omkring 1600 i et slot i renæssancestil, der i dag er Örebro førende turistattraktion.

Andre arkitektoniske attraktioner, St. Nicholas Church (1200-/1300-tallet), Nicolai församlingshem (hvor de ældste dele er fra 1300), Arbetshuset (1740 år) og bor hver Centralpalatset århundrede Art Nouveau (1912-1913).

Örebro er også kendt for sine mange store indkøbscentre – herunder Komplet Thomassen, Kramáre, Träffpunkt og Oscar C, som alle er i byen – og Marie Berg Galleria ca. 9 km syd for byen.

Lufthavnen er Örebro Lufthavn er ca. 12 km vest for centrum.