Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Karlstad

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Karlstad inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Karlstad miniguide

Billeje Karlstad
Biludlejning Karlstad

Karlstad (60.000 indbyggere i 2008) ligger i det centrale Sverige, og er det administrative center for både kommunen og Karlstad Värmland Amt.Det ligger ved floden Klarälven, som løber ind i Sveriges største sø Vänern. Karlstad har flere turistattraktioner herunder Värmland Museum, byens vigtigste museum – med fokus på kunst, historie og kulturarv i regionen.

Omkring 8 km øst for centrum Alsters Manor, som var Gustaf Frödinge fødested. Fröding Gustaf (1860 – 1911) var en berømt svensk digter, og på herregården, kan man medtage se udstillinger om hans liv og værk. Onsite arrrangeres også ofte koncerter, foredrag og børns – og Alster Manor er beliggende i naturskønne omgivelser.

Karlstad planlægger en ny attraktion i byen – Brigade Museum i Värmland – som er planlagt til at åbne i 2012 og bliver et museum, der fortæller den svenske forsvar historie.

En lidt uden Karlstad er Bergvik mall, som har 65 butikker og restauranter. Byens egen lufthavn, Karlstad Airport, der ligger 18 km nordvest for centrum.