Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Karlstad

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Karlstad inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Karlstad miniguide

Billeje Karlstad

Biludlejning Karlstad

Karlstad (60.000 indbyggere i 2008) ligger i det centrale Sverige , og er det administrative center for både kommunen og Karlstad Värmland Amt.Det ligger ved floden Klarälven, som løber ind i Sveriges største sø Vänern. Karlstad har flere turistattraktioner herunder Värmland Museum, byens vigtigste museum – med fokus på kunst, historie og kulturarv i regionen.

Omkring 8 km øst for centrum Alsters Manor, som var Gustaf Frödinge fødested. Fröding Gustaf (1860 – 1911) var en berømt svensk digter, og på herregården, kan man medtage se udstillinger om hans liv og værk. Onsite arrrangeres også ofte koncerter, foredrag og børns – og Alster Manor er beliggende i naturskønne omgivelser.

Karlstad planlægger en ny attraktion i byen – Brigade Museum i Värmland – som er planlagt til at åbne i 2012 og bliver et museum, der fortæller den svenske forsvar historie.

En lidt uden Karlstad er Bergvik mall, som har 65 butikker og restauranter. Byens egen lufthavn, Karlstad Airport, der ligger 18 km nordvest for centrum.

Dansk