Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Nykøping

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nykøping inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nykøping miniguide

Billeje Nykøping
Biludlejning Nykøping

Nyköping, der har ca. 40.000 indbyggere, beliggende ved Østersøen – ca. 100 km sydvest for Stockholm – og er det administrative center for Södermanland (Sörmland) County.Nyköping floden løber gennem byen. Nyköping blev en by i 1444, men er endnu ældre – formentlig en af Sveriges ældste byer.

Af arkitektoniske seværdigheder til S: t Nicolai Kyrka, Alla Helgona Kirke og nævnt – både fra 1200-tallet. Ellers Nyköpinghus byens største attraktion. Det var opført som Kastell / slot allerede i 1100-tallet – men genopbygget slottet 400 år senere. Castle Tower brugt af Sörmland Museum udstillinger.

2 km syd for byen Mr. Arno Farm – opført som varer i 1200-tallet, men blev ombygget til sit nuværende udseende i 1863. Ellers Nynas Castle, 30 miles nord for Nyköping, et populært turist attraktion. Det er en renæssance palads, der oprindeligt blev bygget op omkring 1650, men restaureret den delvis ombygget i 1860’erne. Slottet er beliggende i en smuk park.

Den nærmeste lufthavn er Stockholm-Skavsta International Airport, der ligger 6 km nordvest for Nyköping centrum.