Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Nykøping

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nykøping inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nykøping miniguide

Billeje Nykøping

Biludlejning Nykøping

Nyköping, der har ca. 40.000 indbyggere, beliggende ved Østersøen – ca. 100 km sydvest for Stockholm – og er det administrative center for Södermanland (Sörmland) County.Nyköping floden løber gennem byen. Nyköping blev en by i 1444, men er endnu ældre – formentlig en af Sveriges ældste byer.

Af arkitektoniske seværdigheder til S: t Nicolai Kyrka, Alla Helgona Kirke og nævnt – både fra 1200-tallet. Ellers Nyköpinghus byens største attraktion. Det var opført som Kastell / slot allerede i 1100-tallet – men genopbygget slottet 400 år senere. Castle Tower brugt af Sörmland Museum udstillinger.

2 km syd for byen Mr. Arno Farm – opført som varer i 1200-tallet, men blev ombygget til sit nuværende udseende i 1863. Ellers Nynas Castle, 30 miles nord for Nyköping, et populært turist attraktion. Det er en renæssance palads, der oprindeligt blev bygget op omkring 1650, men restaureret den delvis ombygget i 1860’erne. Slottet er beliggende i en smuk park.

Den nærmeste lufthavn er Stockholm-Skavsta International Airport , der ligger 6 km nordvest for Nyköping centrum.

Dansk