Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Skøvde

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Skøvde inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Skøvde miniguide

Billeje Skøvde
Biludlejning Skøvde – Foto: © Jarke

Skövde er beliggende i Västra Götaland Amt – midt imellem de to store søer Vänern og Vättern. Byen, der blev grundlagt i den 1300’s, har ca. 32.000 indbyggere – og har en lang historie som en garnisonsby.

Blandt de kulturelle attraktioner Skövde, finder vi Garrison Museum og Museum of Skövde. Desuden relativt nye Skövde Kultur i et miljø, hvor den finder sted en række af større kulturelle begivenheder. Huset indeholder både kunstmuseum, scene, bibliotek og arkiv. Ellers skal det nævnes, at Götebogsoperan har en filial i her.

En stor brand i 1759 sat det meste af byen Skövde i ruiner. I dag er der kun én bygning tilbage i centrum, der blev opført før branden – Helens stuga (sandsynligvis opført i begyndelsen af 1700-tallet).

Skövde er også kendt som en livlig shoppingby – og der er flere moderne shoppingcentre her. Blandt dem er Commerce, Vasaporten og Elin’s Esplanade de største.

Der er en lille lufthavn lidt uden byen, men i øjeblikket arbejder den eneste taxi flyvning der. Den nærmeste lufthavn er Jönköping Lufthavn, der ligger 72 km syd for Skövde.