Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Skøvde

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Skøvde inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Skøvde miniguide

Billeje Skøvde

Biludlejning Skøvde – Foto: © Jarke

Skövde er beliggende i Västra Götaland Amt – midt imellem de to store søer Vänern og Vättern. Byen, der blev grundlagt i den 1300’s, har ca. 32.000 indbyggere – og har en lang historie som en garnisonsby.

Blandt de kulturelle attraktioner Skövde, finder vi Garrison Museum og Museum of Skövde. Desuden relativt nye Skövde Kultur i et miljø, hvor den finder sted en række af større kulturelle begivenheder. Huset indeholder både kunstmuseum, scene, bibliotek og arkiv. Ellers skal det nævnes, at Götebogsoperan har en filial i her.

En stor brand i 1759 sat det meste af byen Skövde i ruiner. I dag er der kun én bygning tilbage i centrum, der blev opført før branden – Helens stuga (sandsynligvis opført i begyndelsen af 1700-tallet).

Skövde er også kendt som en livlig shoppingby – og der er flere moderne shoppingcentre her. Blandt dem er Commerce, Vasaporten og Elin’s Esplanade de største.

Der er en lille lufthavn lidt uden byen, men i øjeblikket arbejder den eneste taxi flyvning der. Den nærmeste lufthavn er Jönköping Lufthavn , der ligger 72 km syd for Skövde.

Dansk