Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Boden

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Boden inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Boden miniguide

Billeje Boden

Biludlejning Boden

Boden er placeret i Norrbotten County, det nordlige Sverige , og har ca 28.000 indbyggere.Byen er et vigtigt jernbaneknudepunkt og er også Sveriges største og vigtigste militærby.
Boden er omgivet af bjerge, hvor du har gode vintersport. Fritids-område Bjørknes beliggende i byen tilbyder forskellige fritidsaktiviteter såsom udendørs pool, indendørs skøjtebane, fodboldbane og tennisbaner.Byen har også gode faciliteter til golf, fiskeri, ridning og kanosejlads, og i centrum finder du biografer, teatre, butikker og indkøbscentre.

En af de største turistattraktioner i Boden, North Pool – en kombineret vandland, swimmingpool og slappe af området med vandrutsjebaner og svømning aktiviteter for hele familien.

Ca. 5 km vest for centrum Boden Fortress – Rödbergsfortet – som også er en stor turistattraktion. Rödbergsfortet er en del af et større slot kompleks (bygget mellem 1903 til 1908), og du kan få en rundvisning.

Armed Forces Museum i Boden er også et besøg værd, hvor du får indsigt i den svenske forsvar historie fra slutningen af 1800-tallet til i dag. Udstillingen byder på en sådan uniformer og krig køretøjer.

Den nærmeste lufthavn er Luleå Lufthavn , der ligger 42 km sydøst for Boden.

Dansk