Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Boden

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Boden inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Boden miniguide

Billeje Boden
Biludlejning Boden

Boden er placeret i Norrbotten County, det nordlige Sverige, og har ca 28.000 indbyggere.Byen er et vigtigt jernbaneknudepunkt og er også Sveriges største og vigtigste militærby.
Boden er omgivet af bjerge, hvor du har gode vintersport. Fritids-område Bjørknes beliggende i byen tilbyder forskellige fritidsaktiviteter såsom udendørs pool, indendørs skøjtebane, fodboldbane og tennisbaner.Byen har også gode faciliteter til golf, fiskeri, ridning og kanosejlads, og i centrum finder du biografer, teatre, butikker og indkøbscentre.

En af de største turistattraktioner i Boden, North Pool – en kombineret vandland, swimmingpool og slappe af området med vandrutsjebaner og svømning aktiviteter for hele familien.

Ca. 5 km vest for centrum Boden Fortress – Rödbergsfortet – som også er en stor turistattraktion. Rödbergsfortet er en del af et større slot kompleks (bygget mellem 1903 til 1908), og du kan få en rundvisning.

Armed Forces Museum i Boden er også et besøg værd, hvor du får indsigt i den svenske forsvar historie fra slutningen af 1800-tallet til i dag. Udstillingen byder på en sådan uniformer og krig køretøjer.

Den nærmeste lufthavn er Luleå Lufthavn, der ligger 42 km sydøst for Boden.