Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Uddevalla

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Uddevalla inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Uddevalla miniguide

Billeje Uddevalla

Biludlejning Uddevalla – Foto: © Harri Blomberg

Uddevalla ligger i den sydvestlige del af Sverige – landskabet af Bohuslän.Byen har godt og 30.000 indbyggere og er det administrative centrum i Västra Götaland Amt. Uddevalla har haft byen status siden 1498, og er forbundet med havet gennem den lange, smalle fjord.

Uddevalla har i moderne tider primært været kendt for sin skibsbygningsindustri (Uddevallavarvet).

En af de seværdigheder i byen er Tures slot, bygget på et højt bjerg i den sydlige del af byen i årene 1899-1912 – som en privat sommerbolig. Det blev bygget i middelalderen stil. I 1950 slottet blev raseret af en brand, men ruinerne af det er stadig et populært sted – ikke mindst på grund af den fantastiske udsigt.

Ellers den smukke havnefront omfatter – ud over Uddevalla har flere interessante museer. Blandt disse finder vi Bohuslän Museum & Art Gallery, Museum og Will Bank i Sverige Sjömanshusmuseum.

Den nærmeste lufthavn er i Landvetter Göteborg – ca. 89 km syd for Uddevalla.

Dansk